Kazan kaynamaya başladı! Survivor All Star başlamadan kavga çıktı... Hakan Hatipoğlu paylaşımıyla erkek yarışmacıları kızdırdı

Var mısın Yok musun? programı ile adını duyuran ve Survivor Panorama programında yorumculuk yapan Hakan Hatipoğlu, Survivor All Star başlamadan önce sosyal medya hesabından adayları kendisine göre değerlendirerek performans sıralaması yaptı. Listede adına yer verilmeyen Yasin Obuz, Mert Öcal ve Furkan Kızılay arka arkaya paylaşımlarda bulunarak Hakan Hatipoğluna tepkilerini dile getirdi.

Kazan kaynamaya başladı! Survivor All Star başlamadan kavga çıktı... Hakan Hatipoğlu paylaşımıyla erkek yarışmacıları kızdırdı

TV8'in sevilen yarışma programlarından olan Survivor, bu yıl All Star konsepti ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Eski yarışmacıların bir araya geldiği kadroyla ilgili program başlamadan tartışmalar yaşanmaya başladı.

Hakan Hatipoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Survivor All Star'da yarışacak isimleri performansa göre sıraladı. Hatipoğlu'nun bazı isimlere yer vermemesi yarışmacıları kızdırdı.

Listede adı geçmeyen Yasin Obuz, "Bizi adamdan saymayanı, adam etmesini iyi biliriz. Boş yapmaya devam et... O algılarınızı yerle bir edeceğim eyvallah" dedi.

Mert Öcal Twitter hesabından, "Kimin ne performans yapacağı hiç belli olmaz. Daha Dominik'e gitmeden yapılan performans değerlendirmeleri çok amatörce. Hangi yarışmacının 100m'yi kaç saniyede koştuğunu veya ne kadar atış çalıştığını kim biliyor?" yazdı.

Instagram'dan paylaşım yapan Furkan Kızılay, "Hırsını alamamış paşam! Demek ki bu sene sadece sahada değil, dışarıda da savaşacağız. Öncelikle şunu söyleyeyim, fragmanda sadece heyecanlıyım, kazanmayı özledim dedim. Çünkü benim savaşım kendimle! Ben kimseyi hor görerek, küçümseyerek gitmiyorum. Bütün arkadaşlarım birbirinden yetenekli kişiler. Böyle bir sıralama yapmak sadece ilgi odağı olmak amaçlıdır" ifadelerine yer verdi.

Üç ay önce anne olmuştu... Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ'dan 'ikinci çocuk' açıklaması

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'e Murat Boz ve Damla Sönmez damga vurdu... Aslı Enver'le de böyle olmuştu

Tüm Güneş haberleri için tıklayın