Süleyman Çakır karakteri dönüyor mu? Oktay Kaynarca konuştu

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Süleyman Çakır ile akıllarda yer edinen Oktay Kaynarca daha sonra Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Hızır Çakırbeyli karakteri ile izleyici karşısına çıktı. Son dönemde 'Süleyman Çakır ile dönüyor' şeklinde çıkan haberlere yanıt veren Kaynarca, sessizliğini bozdu.

Süleyman Çakır karakteri dönüyor mu" Oktay Kaynarca konuştu

Kurtlar Vadisi'nin fenomen karakterlerinden olan ve diziye ölerek veda etmesinin ardından gıyabında cenaze namazı bile kılınan Süleyman Çakır efsane olarak anılmaya devam ediyor. Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Süleyman Çakır sosyal medyada yıllar geçmesine rağmen konuşuluyor.

"Süleyman Çakır karakteri geri dönüyor" haberlerinin çıkmasının ardından ünlü oyuncu Oktay Kaynarca sessizliğini bozdu. Önceki akşam Magazin Burada kameralarına yansıyan Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır hakkında şunları söyledi:

"HAKLARI BİZİM DEĞİL"

"Ben de okuyorum bunları, sizin okuduğunuz gibi. Süleyman Çakır mevzusu yok. Zaten Süleyman Çakır karakterinin geriye dönmesiyle ilgili yasal bir çerçeveye sahip değiliz. Çünkü hakları bizim değil. Bunu yapacak olan arkadaşlar o hakkın sahibi olan arkadaşlardır. Nasıl yaparlar, yaparlar mı, orasını bilmiyorum. Biz başka projelerle uğraşıyoruz"

Tüm Güneş haberleri için tıklayın