Söylemezsem Olmaz'dan ayrılan Deniz Akkaya'dan ilk açıklama geldi

Söylemezsem Olmaz programından ayrıldığını Seren Serengil ve Bircan Bali'nin duyurduğu Deniz Akkaya da sessizliğini bozdu. Açıklamada bulunan Deniz Akkaya, 'Söylemezsem Olmaz programı yorumculuk pozisyonuma Cuma günü itibariyle kendi isteğimle son vermiş bulunmaktayım. Bu almış olduğum kararın kurumla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır.' ifadelerini kullandı.

Söylemezsem Olmaz'dan ayrılan Deniz Akkaya'dan ilk açıklama geldi

Söylemezsem Olmaz programına çıkmaması ile dikkatleri üzerine çeken Deniz Akkaya'nın programa veda ettiği Bircan Bali ve Seren Serengil tarafından açıklandı. Bali ve Serengil "Maalesef, Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz programında artık yer almayacak. Programın sonunda bunu da izleyicilerimize belirtmek istedik. Kendisine teşekkür ederiz" açıklamasında bulundu.

DENİZ AKKAYA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Deniz Akkaya, Söylemezsem Olmaz programından ayrılmasının ardından açıklamada bulundu. Akkaya, şu ifadelere yer verdi:

"Yaklaşık üç ay önce başlamış bulunduğum Söylemezsem Olmaz programı yorumculuk pozisyonuma Cuma günü itibariyle kendi isteğimle son vermiş bulunmaktayım. Bu almış olduğum kararın kurumla herhangi bir ilgisi bulunmamaktadır. Uzun süredir, birçok farklı kanalda özellikle kadına dair sağlık içerikli programlar da yapmış olmam nedeniyle çalıştığımız birçok markamız mevcut. Çok sevilen ve bizim programa çok yakışacağına inandığım bir marka için; ana sponsor olması adına kanalıma teklifte bulundum.

Deniz Akkaya Söylemezsem Olmaz'dan ayrıldı

Maalesef ki ilk haftadan itibaren, diğer sunucular tarafından sponsorumuza zarar verecek şekilde, yayında sponsorluk şartlarına aykırı davranıldığına şahit oldum. Özellikle Cuma günü bu durumun anlaşma şartlarını açıkça ihlal edecek seviyeye gelmesi nedeniyle markamı ve kendimi bu durumdan kurtarmak ve tarafımıza verilen zararın daha fazla artmaması adına sunuculuktan ayrılmış bulunmaktayım. Türkiye'de özellikle medyanın ekonomik anlamda kötüye gittiği şu dönemde markaların bizlerle çalışmak istemesi çok değerli ama bizler de onların haklarını korumak zorundayız. Bu nedenle markalarımızla birlikte bambaşka bir proje ile bambaşka bir kanalda, bu kez yapımcısı olacağım bir başka formatla karşınızda olacağım."

Tüm Güneş haberleri için tıklayın