Sinan Akçıl'dan Erkan Petekkaya itirafı: Beni evde yok sansın diye ışıkları kapatıyordum

Burcu Kıratlı ile boşanma eşiğinde olan Sinan Akçıl, Okan Bayülgen'in Uykusuzlar Kulübü programına konuk oldu. Erkan Petekkaya ile ilgili bir anısını anlatan Sinan Akçıl itirafta bulundu. Akçıl, 'Bahçeye gelip bağırdığında 'Sinan!' diye ışıkları kapatıyordum. Evde yok rolü yapıyordum. Çünkü onunla bir buluşursak 2 gün falan sürecek o görüşme. Ama iki eli kanda olsa gelecek bir adamdır. Öyle candır! Çok delikanlıdır...' dedi.

Sinan Akçıl'dan Erkan Petekkaya itirafı: Beni evde yok sansın diye ışıkları kapatıyordum

Özel hayatı ile gündemden düşmeyen Sinan Akçıl, konuk olduğu Uykusuzlar Kulübü programında yaptığı açıklamalar ile gündeme geldi.

"'EYVAH' DEDİM, KÜLFET"

Uzun yıllardır Erkan Petekkaya ile arkadaş olan Sinan Akçıl, bir anısını şöyle anlattı: "Erkan Petekkaya sabaha karşı 05.00'te beni aradı. 'Ben karımla bütün yaz bir şarkıyla aşk yaşadım. Azerbaycan şarkısı. Buna söz yazar mısın?' dedi. 'Eyvah' dedim. Külfet. Birisi benden böyle bir şey isteyince külfet geliyor. Kırmamak da istediğim bir adam. Sabah 05.00'den 19.00'a açarım telefonu. Zaten sabah 7-8 gibi uyuyorum. Erkan Abi'ye açarım telefonu. Görüntülü aramıyorsa... Çok beğendim şarkıyı. O çok uzun yıllar Diyarbakır Devlet Tiyatroları'ndaymış. Bu tiyatrocularda çok enteresan bir kulak oluyor"

"ERKAN PETEKKAYA BENCE AKIL HASTASI"

Sinan Akçıl, Okan Bayülgen'in "Erkan Petekkaya bence akıl hastası. Bunu bir heyetin inceleyip, bu adama teşhisi koyması gerekiyor. Böyle bir enerji! Neresinde aküsü varsa bunu bulmak lazım. Ya düğmesini kapatacaksın bu adamın bir saatte müthiş çalışıyor!" sözleri üzerine şunları söyledi:

"EVDE YOK ROLÜ YAPIYORDUM"

"Bahçeye gelip bağırdığında 'Sinan!' diye ışıkları kapatıyordum. Evde yok rolü yapıyordum. Çünkü onunla bir buluşursak 2 gün falan sürecek o görüşme. Ama iki eli kanda olsa gelecek bir adamdır. Öyle candır! Çok delikanlıdır... Tanıdığım en delikanlı olabilir Türkiye'de"

Tüm Güneş haberleri için tıklayın