Serdar Ortaç 'herkes sevgilisine sarılsın' dedi İbrahim Tatlıses kızı Dilan Çıtak'a sarıldı: En sevdiğim kızım sensin

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde bir mekanda sahne aldı. Sahneden hayranları ile sohbet eden Serdar Ortaç 'Sevgilinize sıkı sıkı sarılın' dedi. Ortaç'tan sonra sahneye çıkan İbrahim Tatlıses kendisini dinlemeye gelen kızı Dilan Çıtak Tatlıses ve nişanlısı Levent Dörter hakkında açıklamalarda bulundu.

Serdar Ortaç 'herkes sevgilisine sarılsın' dedi İbrahim Tatlıses kızı Dilan Çıtak'a sarıldı: En sevdiğim kızım sensin

Özel hayatı ve açıklamaları ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, İstanbul'daki bir mekanda 14 Şubat Sevgililer Günü için konser verdi. Serdar Ortaç sevilen şarkıları ve sahne şovları ile kendisini dinlemeye gelenlere güzel bir gece yaşattı.

Ortaç, "Benim şuan yanımda sevgilim yok... Lütfen rica ediyorum, yanınızda bulunan sevgilinize, eşinize sıkı sıkı sarılın. Ben bu geceyi yanımda sevgilim olmadan kapatıyorum. Sizlere saygı duyuyorum, iyi eğlenceler." dedi.

Serdar Ortaç'ın sahnede inmesinin ardında ünlü türkücü İbrahim Tatlıses izleyenlerin karşısına çıktı. Tatlıses, şarkıları ile kulakların pasını sildi.

Tatlıses, kendisini nişanlısı Levent Dörter ile dinlemeye gelen kızı Dilan Çıtak'ı sahneye davet etti. Ünlü türkücü, kızının ilişkisi hakkında da konuştu.

Tatlıses, kızı için "Bu benim en çok sevdiğim kızım. Bugün buraya nişanlısı Levent'i alıp gelmiş, beni çok memnun etti. Benim de sözüm söz, onları ben evlendireceğim. Dilan aynı benim annem, onun da saçları böyle kıvır kıvırdı. Anneme çekmiş" dedi.

İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak, düet yaparak dinleyenleri mest etti.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın