28. dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? POMEM 2022 sözlü mülakat sonuçları açıklandı mı?

Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) sözlü mülakat sonuçları heyecanla bekleniyor. POMEM 28. dönem yazılı sınavın tamamlanmasının ardından sözlü mülakat sonuçları araştırılmaya başlandı. Peki 28. dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

28. dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak" POMEM 2022 sözlü mülakat sonuçları açıklandı mı"

28. dönem POMEM sözlü mülakat sonuçları, polis adayları tarafından merak ediliyor. 2022 POMEM 28. dönem mülakat sınav sonuçları için gözler Polis Akademisi Başkanlığı'na çevrildi. Peki POMEM sözlü mülakat sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) önlisans, lisans mezunu adaylar alınacak.

Başvuru işlemlerini tamamlayıp yazılı sınav ile sözlü mülakatlara katılan adaylar tarafından mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediliyor.

POMEM MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

28. Dönem POMEM mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı.

POMEM sonuçlarının Mayıs-Haziran aylarında açıklanması öngörülüyor.

Sınavlarda başarılı olarak Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde eğitim gören ve eğitim sonunda başarılı olan adayların Polis Memuru olarak atamaları yapılacak.

POMEM MÜLAKAT SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Mülakat sonuçları açıklandığında adaylar, Polis Akademisi Başkanlığı sitesinden www.pa.edu.tr adresinden sonuçları öğrenebilecekler.

Adaylar, sınav sonuçlarını, Emniyet Genel Müdürlüğünün "www.egm.gov.tr" internet sitesi ile Polis Akademisi Başkanlığının "www.pa.edu.tr" internet sitesinden TC kimlik numaraları ve e-devlet şifrelerini girerek öğrenebilecek. Sınav sonuçları hakkında ayrıca adaylara yazılı tebligat yapılmayacak.

  • pomem
  • polis akademisi
  • polis akademisi başkanlığı
  • POMEM sözlü mülakat sonuçları
  • 2022 pomem sonuçları
Tüm Güneş haberleri için tıklayın