Pınar Altuğ'dan Çocuklar Duymasın paylaşımı: Kocaman 20 yıl

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, uzun yıllar başrollerinde yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisiyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ, paylaşımına 'Bugün Çocuklar Duymasın'ın 20'nci yaş günü. Kaybettiklerimizle, yeni doğanlarımızla geçen kocaman 20 yıl. İyi ki... Tüm güzel sözleriniz için teşekkür ederiz.' notunu düştü.

Pınar Altuğ'dan Çocuklar Duymasın paylaşımı: Kocaman 20 yıl

2002-2019 yılları arasında yayımlanan farklı kanallarda ekran yolculuğunu sürdürmüş olan "Çocuklar Duymasın" dizisi sıcacık aile ve arkadaşlık ilişkilerini izleyenlere yansıtması ile uzun süre yayın hayatını sürdürdü.

Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın başrollerini paylaştığı Çocuklar Duymasın toplamda dokuz sezon yayınlandı ve 464 bölüm çekildi.

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteri ile gönüllere taht kuran Pınar Altuğ, diziyle ilgili 20. yıl paylaşımında bulundu.

Pınar Altuğ, paylaşımına "Bugün Çocuklar Duymasın'ın 20'nci yaş günü. Kaybettiklerimizle, yeni doğanlarımızla geçen kocaman 20 yıl. İyi ki... Tüm güzel sözleriniz için teşekkür ederiz. Çocuklar Duymasın hepimiz için o kadar kıymetli ki! İyi ki ben de bir parçası olmuşum" notunu düştü.

İşte Pınar Altuğ'un o paylaşımı;

Tüm Güneş haberleri için tıklayın