Olcay Şahan, Güldür Güldür Show'a konuk oluyor! Olcay Şahan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Olcay Şahan, ekranların sevilen programı Güldür Güldür Show'a konuk oldu. Eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show'da 2022 yılbaşı özel bölümünde ünlü konuklar arasında yer alan Olcay Şahan'ın hayatı ve kariyeri programı izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Olcay Şahan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Olcay Şahan, Güldür Güldür Show'a konuk oluyor! Olcay Şahan kimdir, kaç yaşında, nereli"

Olcay Şahan'ın konuk olduğu Güldür Güldür Show, 'Yılbaşı Özel' bölümü izleyenleri ekrana kilitledi. Birbirinden özel konukları ile dikkat çeken Güldür Güldür Show'un sürpriz konuğu Olcay Şahan ile ilgili bilinmeyenler, hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. İnternet aramalarında "Olcay Şahan kimdir, kaç yaşında, nereli?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Güldür Güldür Show yılbaşı akşamı herkesi ekran başına kilitleyecek çok eğlenceli, çok renkli ve sımsıcak özel bir bölümle ekranlara geliyor! Birbirinden özel konukların performanslarıyla da göz dolduracağı bölümde sürprizlerin ardı arkası kesilmiyor. Güldür Güldür ekibi hem en sevilen fenomen karakterleri hem de bu akşama özel hazırladıkları performanslar ile izleyiciyi mest etmeye hazırlanıyor.

Güldür Güldür ekibi sımsıcak bir yılbaşı akşamı programı hazırladı, geceye damga vuracak performanslar seyirciyi hem eğlenceli hem de duygusal bir akşama davet ediyor.

OLCAY ŞAHAN KİMDİR?

Olcay Şahan 26 Mayıs 1987 tarihinde Almanya'nın Düsseldorf şehrinde dünyaya geldi. Doğduğu şehir itibarıyla futbol hayatına da burada başlayan Olcay Şahan, çocukluk ve gençlik dönemini Düsseldorf şehrinde sürdürdü. Almanya'nın futbol alt yapısında önemli bir tecrübe edilmiş olan Olcay Şahan, bunu daha sonra Türk futboluna yansıttı ve çok önemli başarılar elde etti.

OLCAY ŞAHAN KAÇ YAŞINDA?

Şu an hala aktif olarak profesyonel futbol oynamaya devam eden Olcay Şahan hakkında merak edilen konulardan biri kaç yaşında olduğudur. Almanya'nın Düsseldorf şehrinde 26 Mayıs 1987 yılında dünyaya gelen Olcay Şahan, şu an 33 yaşında profesyonel bir futbolcudur. Malatyaspor'da oynamaya devam eden oyuncu sözleşmesi üzerinden 35 veya 36 yaşına kadar oynamaya devam edecek gibi görünüyor.

OLCAY ŞAHAN HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Çok Küçük yaşlarda futbola başlayan Olcay Şahan, farklı takımların altyapılarında önemli bir tecrübe kazandı. Özellikle hem Bayer Leverkusen hem de Fortuna Düsseldorf altyapısında gelişimini tamamlayan Olcay Şahan, Daha sonra Borussia Mönchengladbach altyapısına geçti. Ardından Almanya'nın 4. Lig takımlarından birinde gösterdiği performans ile beraber takımın bir üst lige çıkmasına imkan verdi.

2011-2012 senesinde ilk defa Kaiserslautern takımı ile Almanya 1. liginde oynamaya başlayan Olcay Şahan, daha fazla tanınmaya başladı. Aynı sezon toplamda 27 maça çıkarak 1 gol atmayı Başaran Olcay Şahan, daha sonra 2012-2013 sezonunda Beşiktaş'a transfer oldu. Tam 4 sezon Beşiktaş'ta muhteşem başarılara imzadan Olcay Şahan, daha sonra 2016 yılında Trabzonspor 'a transfer oldu. Şu an hala Malatyaspor formasını terleten tecrübeli oyuncu, Türkiye'nin en önemli futbol isimlerinden biridir. Özellikle 10 numaralı formayı giymesi üzerinden hem oyun kurucu hem de kanat oyuncusu olarak Türkiye'nin en yetenekli futbolcuları arasında yer almaktadır.

Olcay Şahan 2021 sezonu itibariyle şu an Malatyaspor takımında görev alıyor. Hem oyun kurucu hem de kanat olarak takımda oynayan Olcay Şahan için, en çok merak edilen konulardan biri ne kadar maaş aldığıdır. Yıllık olarak kazandığı miktar açısından ise kesin bir bilgi verilmedi. Ancak dile getirilen miktar 750 bin ila 1 Milyon Euro arasında değişkenlik göstermektedir. Ayrıca Beşiktaş başta olmak üzere farklı takımlarda değişik maaşlar kazanan Olcay Şahan, Türkiye'nin en önemli ve en iyi oyuncuları arasında yer alıyor. Özellikle yeni sezon itibariyle Malatyaspor'da gösterdiği performans üzerinden tekrar ilgiyi üzerine toplamayı başaran oyunculardan biridir.

OLCAY ŞAHAN MİLLİ TAKIM KARİYERİ

Olcay Şahan Bir kez U17 Almanya Milli Takımı'nın formasını giydi. Almanya ya da Türkiye milli takımını seçme şansı olan Olcay Şahan tercihini Türk milli takımında yana yaptı. İlk defa 25 Mart 2011 tarihinde milli takımın formasını A2 üzerinden giydi. Daha sonra kısa zaman içerisinde A milli takıma yükselen Olcay Şahan, bunu ilk kez 22 Mart 2013 tarihinde Andorra milli takımına karşı gerçekleştirdi. Böylece hem Beşiktaş'ta hem Trabzon ve milli takım ile beraber birçok takımda önemli başarılar gösteren isimlerden biri haline geldi.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın