Nilgün Belgün yeni tartışma başlattı... 'Suratsız erkekler daha iyi koca oluyor'

Nilgün Belgün magazin gündemine damga vurdu. Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner'in sunuculuğunu üstlendiği 'teve2 Magazin Masası'na konuk olan Nilgün Belgün'den olay açıklamalar geldi. Üçüncü evliliğinde aldatıldığını dile getiren ünlü oyuncu, 'Erkek ne kadar suratsızsa o kadar dürüst oluyor, suratsız erkekler daha iyi koca oluyor' dedi.

Nilgün Belgün yeni tartışma başlattı... 'Suratsız erkekler daha iyi koca oluyor'

Nilgün Belgün oyunculuğu kadar yaptığı açıklamalarıyla da magazin gündeminde adı sıkça anılan bir isim. 68 yaşındaki ünlü oyuncu, teve2'de ekrana getirilen Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner'in sunuculuğunu üstlendiği "teve2 Magazin Masası" programına canlı bağlantı ile katılarak olay olacak açıklamalarda bulundu.

Nilgün Belgün, katıldığı programda samimi açıklamalarıyla dikkat çekti. Üçüncü evliliğine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu Nilgün Belgün, birlikteliğinin ihanet yüzünde bittiğini itiraf etti ve ilişkiler üzerine tespitlerini aktardı. Ünlü oyuncu, "Suratsız erkekler daha iyi koca oluyor" açıklamasıyla magazin gündemine damga vurdu.

"HER EŞİMLE AŞIK OLARAK EVLENDİK"

Nilgün Belgün, "Her eşimle aşık olarak evlendik. İlk evliliğimde birimiz 18, birimiz 20 yaşındaydık. Evlenmek için çocuktuk daha, götüremedik haklı olarak. İkincisinde eşim işimi istedi, büyü bozuldu ve yürümedi" dedi.

"ÜÇÜNCÜ EVLİLİĞİMDE ALDATILDIM"

68 yaşındaki ünlü sanatçı, "Üçüncü evliliğimde aldatıldım. Gözümün önünde oldu bütün olaylar. Arkadaş grubuyduk ve her yere birlikte gidip geliyorduk. Bu arkadaş grubundan biriyle beni aldattı ve evliliğimiz bu sebeple bitti. Maalesef arkadaşımdı aldattığı kişi. Aştık bu konuları, unuttuk, düşmanlığım yok" şeklinde konuştu.

"SURATSIZ ERKEKLER DAHA İYİ KOCA OLUYOR"

İlişkilerdeki ideal erkeği anlatan Nilgün Belgün, "Çok gülen, çok sosyal erkekler iyi koca olmuyor. Erkek ne kadar suratsızsa o kadar dürüst oluyor, suratsız erkekler daha iyi koca oluyor" açıklamasını yaptı.

"EVLİLİKLERİN ÖMRÜ 5 YIL"

Ünlü oyuncu, "Evliliklerimin ömrü hep beş yıl oldu. Üç evlilikten sonra anladım ki evlilik insan doğasına aykırı. Aşık olup evlenmemize rağmen eşim birden biri başkasına ilgi duyabildi. Demek ki belli bir süre sonra iki insan birbirinden sıkılıyor, özgürlük istiyor" ifadelerini kullandı.

"YALNIZ KALMAK İSTİYORUM"

"Üç evlilikten sonra evlilik teklifi aldın mı?" sorusuna ünlü oyuncu, "Çok ama hiç kabul etmedim. Bundan sonra hayatımda yalnız kalmak istiyorum, aynı evi paylaşmak istemiyorum. Aşk duygularına da 'hayır' demedim, flörtüm oldu" yanıtını verdi.

Gülşen Bubikoğlu'ndan nostaljik paylaşım! Güzelliğiyle hayran bıraktı

Ayla Çelik'ten şoke eden ifade! "Benden daha çok tanındı"

Gülşen'den dikkat çeken ayna pozu! Yine çok konuşuldu

Tüm Güneş haberleri için tıklayın