Murat Boz, Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi! 'Hiç bir şey yok sadece like'lama var'

Takip etmemesine rağmen Melis İşiten'in fotoğraflarını beğenerek aşk iddialarını kuvvetlendiren Murat Boz, “Güzel bir post varsa like'larım. Gerisi yalan” dedi.

Murat Boz, Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi! 'Hiç bir şey yok sadece like'lama var'

RECEP ASLAN

Murat Boz, eski kız arkadaşı Aslı Enver ile görüşen Uraz Kaygılaroğlu’nun eski eşi Melis İşiten ile beraberlik yaşadığı iddialarına yanıt verdi. Melis İşiten’i sosyal medya hesabından takip etmemesine rağmen fotoğraflarını beğenen Murat Boz, “Ben güzel bir post varsa like’larım. Doğal olarak yazılabilir bunda bir şey görmüyorum ama böyle bir şey yok. Bizim işin zor tarafı bu işte. Yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Her şey böyle yanlış anlaşılırsa yandık. Hiç bir şey yok sadece like’lama var” dedi.

SEZEN AKSU HAYALİ

Aşka dair açıklamalar yapan Boz, “Aşka aşk ile bakıyorum. Aşka küsülmez. Her şeyin hayırlısı olsun. Olduğu zaman Instagramda beğenme ile değil kendi ağzımla size duyururum” dedi. Hayallerinden söz eden popçu, Sezen Aksu ile birlikte bir projede yer almak istediğini söyledi. Boz, “Hayallerim vardı. İlk hayalimi gerçekleştirdim Gülşen’le. ikinci hayalim sağolsun kabul etti Ebru Gündeş’ti. Sezen Aksu’ya hastayım. Keşke onunla bir çalışma fırsatımız olsa, bir şarkısını okusam” dedi. 

Tüm Güneş haberleri için tıklayın