Metroda dehşet saçtı, yatağında yakalandı! 'Bıçağı olmasa görürdü'

'Bıçağı görünce annemi korudum' Metroda bıçakla kadınların üzerine yürüyen Emrah Yılmaz tutuklandı. Pişkin magandanın “Karnıma döner tekme attı” diyerek şikâyetçi olduğu Senanur Damgacı şöyle konuştu: “Annemi ittirince çıldırdım. Kick boksçuyum ama bıçağı görünce çekildim.”

Metroda dehşet saçtı, yatağında yakalandı! 'Bıçağı olmasa görürdü'

AA-DHA

İstanbul'da önceki gün Bostancı Metro Durağı'nda Emrah Yılmaz, trendeki Senanur Damgacı ile annesinin üzerine bıçakla yürüyüp tehditler savurdu. Olaya ait görüntü infial yarattı. Aynı gece evinde yakalanan maganda tutuklandı. Zanlının ifadesinde metroda maske takmadığı için uyardığı bir kadının sert tepki verdiğini, Senanur Damgacı ile annesinin de kendisine bağırdığını öne sürdü. Kalabalığın üzerine gelmesi üzerine bileyletmek için yanına aldığı bıçağı çektiğini belirten Yılmaz, Damgacı'nın kendisine döner tekme attığını da iddia ederek şikayetçi oldu.

'İNŞALLAH SAPLAMAZ' DEDİM

Mağdur Senanur Damgacı, çevredekilerin zorbaya müdahale ettiğini ancak bıçak çekilince durumun değiştiğini söyledi: "Kadın, cilt sorunu olduğu için maskesini tam kapatamadığını anlatmaya çalışırken adam bağırıyordu. Uyarınca bana da saldırdı. Araya giren annemi fırlatınca çıldırdım. Dövüş sanatıyla uğraşıyorum. Kendime güvendim ama korktuk. Bıçağı görünce tek yapacağım şey annemi korumaktı. 'İnşallah saplamaz' dedim."

Emrah Yılmaz'ın 20 ayrı sabıkası olduğu ortaya çıktı.

SAVCIDAN 'DERS GİBİ' YAZI

Soruşturmayı yürüten savcı Fatmagül Yörük'ün mahkemeye sevk yazısında şu ifadeler yer aldı: "Şüphelinin eylemi trende yolcuların ve tüm kadınların özgürce yaşama, sokakta bulunma ve hayatlarına devam etme haklarına saldırıdır."

GÜVENLİK YARDIMA GELMEDİ

Damgacı, olay sırasında metrodaki butondan güvenlik görevlilerini çağırdığını ancak yardıma gelmediklerini belirtti. Vagondaki güvenlik görevlisinin her şey bittikten sonra ortaya çıktığını söyleyen kadın, "Niye saklandığını anlamadım. Görevlilerden de şikâyetçiyim" dedi.

Senanur Damgacı'nın kick boksçu olduğu ve jimnastik antrenörlüğü yaptığı öğrenildi.

  • sedanur damgacı
  • emrah yılmaz
  • metro
  • saldırı
  • maganda
Tüm Güneş haberleri için tıklayın