MEB aşçı, fizyoterapist alımı sonuçları açıklandı mı? 2022 MEB personel alımı atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) istihdam edilecek aşçı, fizyoterapist alımı için başvurular geçtiğimiz aylarda yapılmıştı. Başvurularını yapan adaylar MEB personel alımı atama sonuçlarını heyecanla bekliyor. Peki 2022 MEB personel alımı atama sonuçları ne zaman açıklanacak?

MEB aşçı, fizyoterapist alımı sonuçları açıklandı mı" 2022 MEB personel alımı atama sonuçları ne zaman açıklanacak"

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) merkez ve taşra teşkilatında sözleşmeli aşçı, aşçı yardımcısı ve fizyoterapist alınacağı duyurusu yapılmıştı. Söz konusu pozisyonlara alım yapılmasına ilişkin duyuru üzerine başvurularını yapan adaylar, sonuçlar için Bakanlığın resmi internet sayfasında yeni gelişmeleri takip ediyor. Peki MEB aşçı, fizyoterapist alımı sonuçları açıklandı mı? Personel atama sonuçları ne zaman açıklanır?

MEB 63 sözleşmeli fizyoterapist pozisyonu ile 1.588 sözleşmeli destek personeli pozisyonuna (aşçı, aşçı yardımcısı) personel alımı için başvurular 21 Mart ve 1 Nisan tarihleri aralığında alındı. Alımla ilgili tarihin duyurulmasının ardından gözler MEB personel alımı sonuçlarına çevrildi.

MEB PERSONEL ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MEB personel alımı atama sonuçları, 29.04.2022 tarihinde https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ ve http://personel.meb.gov.tr/ adreslerinden ilan edilecektir.

Atamaları valiliklerce kendilerine tebliğ edilenler, tebliğ tarihini izleyen 15 gün içinde (Belge ile ispatı mümkün zorlayıcı sebepler hariç.) göreve başlamak üzere atandıkları il millî eğitim müdürlüklerine istenilen belgelerle birlikte başvuruda bulunacak; süresi içinde görevine başlamayanların atamaları iptal edilecektir.

ATAMASI YAPILANLARDAN GÖREVE BAŞLAMADAN ÖNCE İSTENECEK BELGELER

-Başvuru sonuç belgesi,

-2020 KPSS (B) grubu sonuç belgesi,

-Diploma veya e-Devlet üzerinden alınacak mezuniyet belgesi,

-Aşçı ve aşçı yardımcısı unvanına yapılan başvuru için istenilen sertifika veya belge,

-Güncel tarihli adli sicil kaydını gösterir belge,

-Sağlık kurulu raporu

  • meb atama
  • atama sonuçları
  • Milli Eğitim Bakanlığı
Tüm Güneş haberleri için tıklayın