MasterChef'te kim kaptan oldu, takımlar nasıl oluştu? MasterChef kaptanlık düellousunu kim kazandı?

MasterChef Türkiye yarışma programında kaptanlar düellosu oyunu ile izleyicileri ekrana kilitledi. Büyük bir mücadelenin yaşandığı MasterChef'te haftanın kaptanları ve takımları oluştu. Jüri üyeleri Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun karşısına çıkan MasterChef'te kim kaptan oldu, takımlar nasıl oluştu? merak konusu haline geldi.

MasterChef'te kim kaptan oldu, takımlar nasıl oluştu" MasterChef kaptanlık düellousunu kim kazandı"

MasterChef Türkiye yarışma programında nefes kesen bir mücadele daha yaşandı. TV8'in sevilen lezzet yarışma programı MasterChef Türkiye'de haftanın takımları kaptanlık düellousu sonrası belirlendi. Peki MasterChef'te kaptanlık düellousunu kim kazandı, takımlar nasıl oluştu?

MasterChef Türkiye'de on altıncı hafta dün akşam kaptanlık oyunu ile başladı. Sevilen yarışmada ilk dokuza kalan yarışmacılar, MasterChef 128. bölümde kaptanlık oyununda karşılaştı. 6 Aralık Pazartesi günü oynanacak kaptanlık oyununda en iyi dürümü yapan yarışmacı, Mavi takım kaptanı oldu. Şeflerin tadımı sonrasında belli olan Mavi takım kaptanı, Kırmızı takım kaptanını seçti. Kaptanlar arasında yapılan seçimler sonrasında son olarak kaptanlar arasında kıyasıya bir düello yaşanacak.

TV8 ekranlarından büyük ilgiyle takip edilen MasterChef Türkiye 2021'de on altıncı hafta başladı. Geçen hafta Safanur'un vedası ile MasterChef 2021 yarışmacıları sayısı dokuza düştü. 6 Aralık Pazartesi MasterChef 128. bölümde kaptanlık oyunu oynandı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna şefler, Mavi takım kaptanı olacak ismi seçerken epey zorlandı. En iyi dürümü yapan isim, mavi takım kaptanı oldu ve bu haftaki rakibi kırmızı takım kaptanını seçti.

MASTERCHEF'TE KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de heyecan yeni hafta ile birlikte sürüyor. On altıncı haftasına giren MasterChef 2021'de dokuz yarışmacı, kaptanlık oyununda karşılaşacak. Şefler, kaptanlık oyununda yarışmacılardan dürüm yapmasını istedi. Üç adet dürüm hazırlamak için verilen süre ise 45 dakika...Yarışmacılar ise Adana, Urfa, şiş kebap ve birçok çeşit dürümlerden birini seçerek en lezzetli olanı yapmaya çalıştı. Kıyasıya mücadele sonrasında şefler, tadım yaparak kazanan ismi belirledi. Eren, Hasan ve Burcu öne çıkarılan isimler oldu. Bu isimler arasında ve gecenin en iyi dürümü yaparak kaptanlık oyununu kazanan Hasan oldu.

MASTERCHEF 2021'DE ELEMELERDE YENİ SİSTEM!

MasterChef'te yarışmacı sayısının dokuza düşmesiyle birlikte yeni değişiklikler uygulanmaya başladı. MasterChef 2021'de artık elemeler üç kişiyle oynanacak. Bu hafta, yapılacak üç dokunulmazlık oyunu sonrasında potaya üç kişi girecek. Pazar günü oynanacak elemede şefler 10 puan üzerinde değerlendirme yapacak. İki oyun sonrasında en az puanı alan isim, yarışmaya veda edecek.

TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?

Kaptanlık oyunu sonrasında kazanan Hasan, Mavi takım kaptanı olurken onun seçtiği Mert de Kırmızı takım kaptanı oldu. Sonrasında iki takım kaptanı, kalan yedi yarışmacı arasından seçimler yaparak güçlü bir takım oluşturmaya çalıştı. Böylece bu haftanın takım kadroları belli oldu.

MAVİ TAKIM: Hasan (Kaptan), Araz, Sergen, Tahsin, Görkem

KIRMIZI TAKIM: Mert (Kaptan), Eren, Burcu, Dilara

KAPTANLAR DÜELLOSUNU KİM KAZANACAK, AVANTAJ NE OLACAK?

MasterChef yeni bölümde Mavi takım kaptanı ve Kırmızı takım kaptanı, son olarak kaptanlar düellosunda karşı karşıya gelecek. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda takımına avantaj kazandırmak isteyen kaptanların arasında kıyasıya bir mücadele yaşanacak. Kaptanlar düellosu ile yarışmanın şekli ve verilecek avantaj belli olacak.

MASTERCHEF 2021'İN İLK 9 YARIŞMACISI

MasterChef on dördüncü haftasında yarışacak ilk 9 isim; Araz Aknam, Burcu Önal, Dilara Başaran, Eren Kaşıkçı, Hasan Biltekin, Mert Yılmaz, Sergen Özen, Tahsin Küçük, Görkem Demiral...

  • masterhchef
  • kaptanlık
  • takımlar nasıl oluştu
  • kaptanlık düellousunu kim kazandı
Tüm Güneş haberleri için tıklayın