2021 MasterChef'te elemeye kimler kaldı, 3. eleme adayı kim? MasterChef'te bu hafta kim elenecek, kim gidecek?

MasterChef 30 Aralık son dokunulmazlık oyunu kazananı belli oldu. Aynı zamanda MasterChef Türkiye'de bu haftaki 3 eleme adayı belirlendi. Pazar günü ekrana gelmesi beklenen veda gecesinde haftanın elenen ismi açıklanacak. Peki MasterChef'te elemeye kimler kaldı, bu hafta kim gidecek kim elenecek? İşte tüm detaylar ve yeni gelişmeler...

2021 MasterChef'te elemeye kimler kaldı, 3. eleme adayı kim" MasterChef'te bu hafta kim elenecek, kim gidecek"

MasterChef Türkiye 2021 yarışma programında nefes kesen bir mücadele yaşanıyor. Mavi takım ve Kırmızı takım haftanın son dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı MasterChef'te elemeye kimler kaldı, 3. eleme adayı kim oldu, bu hafta yarışmaya kim veda edecek? sorusu şimdiden merak konusu oldu.

TV8 ekranlarından ilgiyle takip edilen MasterChef Türkiye'de bu akşam haftanın son eleme adayı belli oldu. Bu hafta potaya giren isimler Burcu ve Hasan idi. MasterChef'in 30 Aralık bölümünde Mavi takım ve Kırmızı takım son kez karşı karşıya geldi. Konukların verdiği oylar ile dokunulmazlığı Kırmızı takım kazandı. Mavi takım ise önce bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfağa girdi.

MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunda Danilo Şefin özel tarifini yapmaya çalıştı. Çok teknik ve zor bir yemek için mutfakta 45 dakikaları vardı. Süre sonunda şefler, hazırlanan yemeklerin tadımını yaptı. Şefin tabağına en yakın şekilde hazırlayan Eren, bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Çarşamba akşamı kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Dilara kazanırken Hasan ikinci eleme adayı olarak seçilerek direkt eleme potasına girdi. Böylece bu haftanın ilk 2 eleme adayı Burcu ve Hasan olarak belirlendi.

HAFTANIN SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bireysel dokunulmazlık sonra Mavi takım konseyi toplandı. Dokunulmazlığı kazanan Eren olunca Tahsin ve Sergen için oylama yapıldı. Eren'in verdiği oy ise potaya giden ismi belirledi. Eren'in oyu ile potaya giden üçüncü eleme adayı Tahsin oldu.

MASTERCHEF'TE ELEMEYE KİMLER KALDI?

1- Burcu

2- Hasan

3- Tahsin

MASTERCHEF'TE KİM ELENECEK?

TV8 ekranların büyük ilgiyle izlenen MasterChef yarışma programında 2 Ocak 2022 Pazar akşamı yayınlanması beklenen son bölümde elemeye kalan 3 isimden biri yarışmaya veda edecek.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın