MasterChef Türkiye 2022 ne zaman başlayacak? TV8 MasterChef başvuruları nasıl yapılır?

MasterChef 2022 sezonu için geri sayım başladı. Geçtiğimiz günlerde başlayan başvurular ile birlikte gözler TV8 ekranlarına çevrildi. Yeni yarışmacıları ile izleyicileri yine ekran başına kilitleyecek olan MasterChef 2022 sezonu ne zaman başlıyor, başvurular nasıl yapılacak? Detaylar haberimizde.

MasterChef Türkiye 2022 ne zaman başlayacak" TV8 MasterChef başvuruları nasıl yapılır"

MasterChef'in yeni sezonu için başvuru süreci devam ediyor. İlgilenenlerin kurumun resmi web sitesinde bir form doldurması gerekiyor. MasterChef'te yarışmak için katılımcıların 18 yaşından büyük olması ve aşçı olarak profesyonel hizmet vermemiş olması gerekir. Peki MasterChef Türkiye 2022 ne zaman başlayacak? Başvurular nasıl yapılır?

2022 MASTERCHEF NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Masterchef 2022 yarışmasının başlama tarihi henüz açıklanmadı. Survivor Türkiye'nin bitmesinin ardından Masterchef başlayacak. Survivor'ın Haziran ayının ortasında bitmesi bekleniyor.

MASTERCHEF BAŞVURULARI BAŞLADI MI?

Masterchef 2022 için başvurular başladı. Yarışmacı olmak isteyenler, TV8'in internet sitesinde yer alan başvuru formunu doldurmak zorunda. Ardından çektikleri videoyu bu başvuruya yüklemeleri gerekiyor.

2022 MASTERCHEF BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Masterchef başvuruları için 2 yöntem bulunmaktadır. İlki Whatsapp hattı üzerinden videolu başvuru ve diğeri de web sitesi üzerinden videolu başvurudur. Whatsapp hattı üzerinden başvuru yapmak için numaraya kurumun resmi intentet sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

MASTERCHEF 2021 NE ZAMAN FİNAL YAPTI?

Masterchef 2021 finali 14 Ocak Cuma günü yapılmıştı.

  • masterchef
  • tv8 masterchef
  • masterchef başvuruları nasıl yapılır
  • 2022 masterchef ne zaman başlayacak
Tüm Güneş haberleri için tıklayın