MasterChef Safanur kimdir, kaç yaşında? Safanur Bol aslen nereli?

MasterChef Safanur, bu hafta eleme potasına giren isimlerden oldu. Safanur, ne hakkettiğim yerde ne de hayal ettiğim yerdeyim diyerek mücadelesini sürdüreceğini belirtti. Peki, MasterChef Safanur kimdir, kaç yaşında? Safanur Bol nereli, elendi mi?

MasterChef Safanur kimdir, kaç yaşında" Safanur Bol aslen nereli"

TV 8'de ekrana gelen yemek yarışmasında mücadele sürüyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde eleme adayları arasında Safanur'da bulunuyor. Genç yarışmacılar arasında yer alan Safanur Bol, yüksek lisans eğitimini Ege Üniversitesi'nde yapmaktadır. Peki, MasterChef Safanur kimdir, kaç yaşında? Safanur Bol nereli, elendi mi?

MASTERCHEF SAFANUR KİMDİR?

Safanur Bol, 19 Ağustos 1998 tarihinde Bursa Gemlik'te dünyaya geldi. 23 yaşında olan yarışmacının kendisinden büyük 2 kardeşi var. Bol, liseye kadar olan eğitimini Bursa'da tamamladı. İzmir'de tam burslu üniversite kazanan MasterChef Safanur, İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu.

6 yıldır İzmir'de yaşayan Safanur, ayrıca Ege Üniversitesi'nde Agroekoloji ve Sürdürülebilir Tarım üzerine Yüksek Lisans yapıyor.

Mutfağın meslekten öte bir tutku olduğunu ifade eden Safanur Bol, Fransa'nın Lyon kentinde bulunan Michelin yıldızlı La Mere Brazier'de stajyer olarak çalıştı.

İzmir'de bir pastanenin şefi olarak kariyerini sürdüren yarışmacı, 2016 yılında üniversiteye başladığı günden bu yana zorunlu stajları haricinde, kendini geliştirmek ve teorik bilgilerini pratikte de uygulamak için çeşitli yerlerde çalıştığını belirtiyor.

MasterChef Pelin kimdir, elendi mi? Pelin Zaman kaç yaşında, nereli, sevgilisi mi?

MasterChef Hasan kimdir, kaç yaşında? Hasan Biltekin nereli, elendi mi?

  • MasterChef Safanur
  • kimdir
  • nereli
  • kaç yaşında
  • safanur bol
Tüm Güneş haberleri için tıklayın