İşte MasterChef Türkiye şampiyonları: MasterChef 2020 şampiyonu kimdi, geçen sene kim kazandı?

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye için nefesler tutuldu. Yarışmada bugün 2021 yılının şampiyonu belli oldu. Yapılan yarışmalarda en yüksek puanı alarak finalist olmaya hak kazanan isimler Eren ve Hasan oldu. Bu iki isimden biri bugün birinci olacak ve kupayı kazandı. İzleyiciler geçen yılların şampiyonlarını da araştırmaya başladı. Peki, MasterChef 2020 şampiyonu kimdi? MasterChef Türkiye şampiyonları kimler oldu?

İşte MasterChef Türkiye şampiyonları: MasterChef 2020 şampiyonu kimdi, geçen sene kim kazandı"

MasterChef şampiyonları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Tv8'in en çok izlenen programlarından MasterChef 2021 bugün büyük final yaptı.. Kalan son iki finalist son tabaklarını hazırlayacak ve iki isimden biri bugün MasterChef kupasını almaya hak kazandı. Peki, MasterChef 2020 şampiyonu kimdi? MasterChef Türkiye şampiyonları kimler oldu? İşte merak edilenler...

MASTERCHEF 2020 ŞAMPİYONU KİMDİ?

Yetenekli ve iddialı yarışmacıların yer aldığı programda finale kalan 2 isim Barbaros ve Serhat olmuştu. Finalde kupayı alan isim ise Serhat oldu.

GEÇTİĞİMİZ YILLARIN ŞAMPİYONLARI

2019 yılında yarışmacılardan Alican ve Cemre finale kalan iki isimdi ve başa baş mücadele ettiler. Oynanan final oyunu sonrasında ise en fazla puanı alan yarışmacı Cemre oldu.

MasterChef 2018'de finale kalan iki isim Kerem ve Uğur olmuştu. Yarışmacıların finalde gösterdikleri performans sonucu Uğur Kardeş 2018 yılının şampiyonu olmuş ve 100 bin TL değerindeki para ödülünün sahibi olmuştu.

MasterChef puan durumu nasıl? MasterChef'te kim kaç puan aldı?

MASTERCHEF 2021 FİNALİSTLERİ

Masterhef finalistleri Eren ve Hasan oldu. Kupayı alan isim Eren oldu.

  • masterchef geçen sene kim kazandı
  • masterchef şampiyonları
  • masterchef 2021 şampiyonu
  • masterchef 2020 şampiyonu
  • masterchef 2019 şampiyonu
  • masterchef 2018 şampiyonu
Tüm Güneş haberleri için tıklayın