Mardinli Marilyn'e at sahibinden tokat

Melek Karahan, atlara eziyet edildiği iddiasıyla, çektiği görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. Karahan'ın işyerine gelen at sahibi Ş.E. de, tartışma sırasında ‘Mardinli Marilyn'i tokatladı.

Mardinli Marilyn'e at sahibinden tokat

Mardin'de, ünlü ABD'li sinema yıldızı Marilyn Monroe'ya benzerliğiyle tanınan Melek Karahan, bir süre önce kentte belediye tarafından yasaklanan atlara eziyet edildiği gerekçesiyle sosyal medyada paylaşım yaptı. Paylaşımın ardından iş yerine gelen ve at sahibi olduğu iddia edilen Ş.E., Karahan'a, "Bu atçılarla niye bu kadar uğraşıyorsunuz. O paylaştığın kişi benim yeğenim" dedi. Karahan da senin yeğenin terbiyesiz deyince tartışma büyüdü. Ş.E., Karahan'a tokat attı.

Darp raporu alıp şikayetçi olan Karahan, "İnsanları atlara bindirip harçlıklarını kazanmaya çalışan gençler var. Atları gezdirmemelerini söylüyorum, çünkü merdivenler kırık, atlar ayakları kayıp düşebiliyorlar. Zabıtalar, bana atları gördüğüm yerde video çekmemi söylediler. Ben de gördüğüm atların videosunu çektim, bir kısmını da sosyal medyada paylaştım. Saldırıya uğrayacağımı bilmiyordum" dedi.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın