Kuruluş Osman son bölüm izle tek parça! Kuruluş Osman 87. bölüm İZLE!

Kuruluş Osman 87. bölümü bu akşam ekrana gelecek. Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı yapım her çarşamba izleyici karşısına çıkıyor. Kuruluş Osman 87. bölümde Osman Bey bunca olanın karşısında bir de Cornelia'nın kumpasıyla Mari'yi öldürmekten suçlanan Gündüz Bey'in masumiyeti ispat etmek zorundadır...

Kuruluş Osman son bölüm izle tek parça! Kuruluş Osman 87. bölüm İZLE!

Kuruluş Osman 87. bölümü ATV'de yayınlanacak. Etkileyici aksiyon sahneleri ile dizi izleyiciyi her hafta ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Kuruluş Osman 87. bölümde bu hafta; Osman Bey, İnhisar'ı alıp İnegöl'ün fethinin önünü açacak mıdır?

KURULUŞ OSMAN 87. BÖLÜM İZLE!

KURULUŞ OSMAN 87. BÖLÜM ÖZETİ

Usta ise Osman'a karşı İbrahim Fakih rolünü layıkıyla oynamaya devam eder. Nikola, Cornelia ve Barkın'la büyük bir şeytan üçgeni oluşturan Usta'nın ölüm defterindeki isim artık Oğuz'un Işığı Şeyh Edebalı'dır.

Osman Bey bunca olanın karşısında bir de Cornelia'nın kumpasıyla Mari'yi öldürmekten suçlanan Gündüz Bey'in masumiyeti ispat etmek zorundadır.

Gündüz Bey ve Ayşe Hatun'un akıbetleri ne olacaktır? Mari'nin ölümünden Gündüz Bey'i suçlayan Turgut Bey ve Kosses Osman Bey'in yanında durmaya devam edecekler midir?

Osman Bey her şeye rağmen fetih planlarını sürdürmeye devam eder.

İnegöl'e açılacak olan kapı İnhisar'dır. Osman Bey İnhisarı fethetmek için çalışmalarını sürdürür.

Osman Bey, İnhisar'ı alıp İnegöl'ün fethinin önünü açacak mıdır?

Karanlığın içindeki şeytanı bulmak Osman için elzem olandır. Osman gizli düşmanını bulup fetih düşünü gerçekleştirebilecek midir?

Tüm Güneş haberleri için tıklayın