Kurtlar Vadisi'nin efsaneleri Abdülhey ve Pala yıllar sonra bir arada!

Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde “Pala” karakterine hayat veren Yüksel Arıcı ve “Abdülhey” karakterini canlandıran Kenan Çoban sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettirdi. İkilinin beraber paylaştıkları poz kullanıcılar tarafından büyük beğeni topladı.

Kurtlar Vadisi'nin efsaneleri Abdülhey ve Pala yıllar sonra bir arada!

Yayınlandığı dönemin en çok ses getiren yapımlarında Kurtlar Vadisi dizisi ile gönüllere taht kuran Yüksel Arıcı ve Kenan Çoban'ın birlikte verdikleri poz hayranlarını sevindirdi. Sosyal medyada yer alan bir sayfa ikilinin daha önce paylaştıkları fotoğrafı yayınlayınca "Abdülhey" ve "Pala"nın dostluğu olarak yorumlandı.

Kurtlar Vadisi dizisinde Pala karakterini canlandıran Yüksel Arıcı ve yine aynı dizide Abdülhey karakterlerine hayat veren Kenan Çoban'ın fotoğrafları sosyal medyada yeniden gündeme geldi. İkilinin hem dizideki hem de yıllar sonra bir arada bulundukları bir poz yeniden paylaşılınca sevenleri Kurtlar Vadisi'nin sevilen bu isimlerinin şimdilerde ne yaptığını merak etti.

Yüksel Arıcı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de rol aldıktan sonra gözlerden uzak bir hayat tercih etti. Bahçeli bir evi bulunan oyuncu bahçesiyle ilgilenip ekim yapıyor.

Abdülhey karakterine hayat veren Kenan Çoban için sosyal medyada sık sık ailesiyle pozlarını paylaşıyor.

  • kenan çoban
  • yüksel arıcı
  • kurtlar vadisi pala
  • kurtlar vadisi abdülhey
  • abdülhey
  • kurtlar vadisi
Tüm Güneş haberleri için tıklayın