Hakan Ural, hastalık sonrası yaşadıklarını ve Sibel Can ile olan evliliği hakkında ilk kez konuştu

Koronavirüse yakalanan ve ağır geçirdiği hastalık sonrası eski sağlığına geri kavuşan sunucu Hakan Ural, sağlık durumu hakkında ilk kez konuştu. Ural, hakkında çıkan ölüm haberlerini hastalığı sürecinde kritik bir dönem yaşadığını doktorların kendisine hissettirmediğini belirtti. Ural ayrıca eski eşi Sibel Can ile olan evliliği hakkında konuştu.

Hakan Ural, hastalık sonrası yaşadıklarını ve Sibel Can ile olan evliliği hakkında ilk kez konuştu

Geçtiğimiz aylarda koronavirüs hastalığı nedeniyle tedavi gören sunucu Hakan Ural, kötü günleri geride bıraktı. Olay sonrası ilk kez konuşan ve Breaking News Turkey'e röportaj veren Ural, "Ben aşılıydım. Bunun sirayet edeceğini de öngörüyordum çünkü hemen hemen etrafımda Korona olmayan yoktu. Dolayısıyla kim nasıl geçiriyor, görüyorsun. Bir kanaatin oluyor. Eşim ve çocuğumdan aldım ben, yoksa kendimize o anlamda dikkat ediyorduk. Burnunun ucunda çocuğun ve eşin olunca, kurtulma şansın çok olmuyor. " dedi.

Hastalık sürecinde yaşadıklarını anlatan Ural, "Ayrıca biraz yanlış tedavinin de sebep olduğunu düşünüyorum. 8'inci günde kötü oldum. Kendimde bir anormallik sezdim ve bir hastaneye gideyim dedim. Koronavirüsün en büyük sıkıntısı, akciğere sirayet etmesi. Tomografi çektirdim. Ne zaman ki akciğerde tutulum olduğu gözüktü, beni yatırdılar."

Hastaneye yatarken eşim cep telefonumu aldı. İyi ki almış. Ben itiraz etmiştim çünkü, tedavi sırasında kimseyle görüştürmüyorlar, tek başıma odada ne yapacağım günlerce? Eğer telefon bende olsaydı, bu psikolojik boyutu atlatamazmışım. Öldü demişler, bir sürü şey demişler, etkilenirdim yani. Telefon olmadığı için o psikolojik kısmı olumsuz yaşamadım." ifadelerini kullandı.

Ural, "Ayrıca eşim ve doktorlar bana kritik bir süreç yaşadığımı hiçbir zaman hissettirmedi. Dolayısıyla ben hastanede çok panik olmadım. Ama şunu yaşadık; oksijenim düştü, nefesim sıkıntı oldu, ateşimin 39.9'lardan düşmediği oldu. Her dakika kan verdim, bir sürü ilaç üstümde. Dolayısıyla çok zor bir 8-9 gün geçirdim." dedi.

SİBEL CAN İLE OLAN EVLİLİĞİ HAKKINDA KONUŞTU

Ural, iki çocuğunun annesi olan Sibel Can ile evliliği hakkında da konuştu. Ural, "Ben anneannemle büyüdüm. Ahdım vardı; çocuklarımı annesiz babasız büyütmemek. Ama hiçbir zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. Sibel'le evliyken Engincan 6-7 yaşlarındaydı, Melisa da 5 yaşındaydı. Ayrıldık, kısmet. Fakat 40'ımızdan sonra, ikinci evliliğimizde şimdilik muvaffak olduğumuz görülüyor." dedi.

Çocukları hakkında konuşan Ural, "Çocuklarla sıklıkla bir arada olmaya çalışıyorum. En büyük amaçlarımdan biri; çocuklarımın terbiyeli olması. Allah çocuklarımdan razı olsun, beni her ortamda gururla temsil ettiler. Hedeflerimde amaca ulaştım. Çocuklarım, dört kardeş gibi, birbirlerine çok bağlı. Aslında kategorize etsen beynin yanar. Engincan ile Melisa aynı anne babadan. Sibel Hanım'ın ikinci evliliğinden Emir var. Benim ikinci evliliğimden falan, şimdi bunu yazıyla bile anlatamazsın. Doğallığı içinde dört kardeşler işte." ifadelerini kullandı.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın