Koronavirüse yakalanan Hakan Ural yoğun bakıma kaldırıldı iddiası

Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Hakan Ural, rahatsızlandığı için canlı yayına ara vermek durumunda kaldı. Yaptırdığı PCR testinin ardından koronavirüs olduğunu öğrenen Ural, yakınlarından dua istedi. Hakan Ural'ın durumunun ağırlaştığı bu nedenle yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edildi. Nur Tuğba'dan açıklama geldi.

Koronavirüse yakalanan Hakan Ural yoğun bakıma kaldırıldı iddiası

Söylediği her söz ile sosyal medyada gündem olan Hakan Ural, ağır bir soğuk algınlığı geçirdiği için sunuculuğunu üstlendiği Neler Oluyor Hayatta programına ara verdi. İlk olarak sağlık durumunun iyi olduğunu açıklayan Ural, daha sonra kötüleştiği için sevenlerinden dua istedi.

Ünlü sunucu Hakan Ural, yaptırdığı PCR testinin ardından koronavirüs olduğunu öğrendi ve tedavi altına alındı.

YOĞUN BAKIMA KALDIRILDI İDDİASI

Tedbir amaçlı hastaneye yatırılan Hakan Ural'ın durumunun ağırlaştığı ve bu nedenle yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edildi. Konuyla ilgili Hakan Ural'a yakın kaynaklardan herhangi bir açıklama gelmedi.

NUR TUĞBA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Nur Tuğba, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Merak ettiğinizi biliyorum. Açıklama beklediğinizi de biliyorum. Her gün güncelliyoruz. Hakan'ın sağlık durumu ile ilgili merak edilecek hiçbir şey yok. Daha önce yinelediğim gibi diğer haberlere lütfen itibar etmeyin. Sağlık durumu gayet iyi. Sadece tedavi ve tedbir amaçlı hastanede. Birkaç gün bizden uzak ama en kısa sürede bizlerle olacak. Maalesef böyle yalan yanlış Haberler dolaşıyor. Her gün söylesek de, her gün 'hayır böyle değil, şöyle' desek de yinelemek zorunda kalıyoruz maalesef"

Tüm Güneş haberleri için tıklayın