Koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edilen Hakan Ural'dan açıklama geldi

Geçtiğimiz günlerde hakkında 'koronavirüse yakalanması nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı' haberleri çıkan Hakan Ural cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü sunucu sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak 'Arkadaşlar an itibariyle ile hastaneden evime taburcu oldum. Hamdolsun her şey yolunda. Birkaç gün evde istirahat ettikten sonra inşallah beraberiz.' dedi.

Koronavirüs nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edilen Hakan Ural'dan açıklama geldi

Kanal D'de ekrana getirilen Neler Oluyor Hayatta programında Nur Tuğba ile yorumculuk yapan Hakan Ural, canlı yayına çıkmamasının ardından soğuk algınlığı geçirdiğini açıklamıştı. Hastalığının geçmemesi nedeniyle PCR testi yaptıran Ural, koronavirüse yakalandığını öğrendi.

Tedbir amaçlı hastaneye yatırıldığı iddia edilen Hakan Ural'ın sağlık durumunun kötüye gittiği ve yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edilmişti.

Taburcu edilen Hakan Ural, sosyal medya hesabından güzel haberi şu sözlerle duyurdu: "Arkadaşlar an itibariyle ile hastaneden evime taburcu oldum. Hamdolsun her şey yolunda. Birkaç gün evde istirahat ettikten sonra inşallah beraberiz. İyi dileklerde bulunan, bulunmayan herkese çok teşekkürler."

Tüm Güneş haberleri için tıklayın