Koç'tan ilk 3 ayda 5.3 milyar yatırım

Koç Holding, 2022 yılının ilk çeyreğinde konsolide bazda toplam 152.1 milyar TL gelir elde ederken, 5.3 milyar TL kombine yatırım gerçekleştirdi.

Koç'tan ilk 3 ayda 5.3 milyar yatırım

2022 yılı ilk çeyrek finansal sonuçlarını değerlendiren Koç Holding CEO'su Levent Çakıroğlu, "Çalışma arkadaşlarımızın üstün gayretleri ve çevik yönetim anlayışımız, sağlam bilançomuz, çeşitlendirilmiş portföy yapımız, kuvvetli bayi teşkilatımız, geniş tedarik zincirimiz, dijital yetkinliklerimiz ve çevresel, sosyal ve kurumsal yönetim alanlarında ortaya koyduğumuz örnek uygulamalarımızla değer yaratmaya devam ediyoruz. 2022'nin ilk çeyreğinde yatırımlarımızı aralıksız sürdürerek, 5.3 milyar TL'lik kombine yatırım gerçekleştirdik. Böylece son 5 yılda yaptığımız toplam yatırım 57.3 milyar TL'ye ulaştı.

REKABETE ODAKLANDI

Elde ettiğimiz tüm başarılarda en büyük pay sahibi olan çalışma arkadaşlarımıza, bayilerimize, tedarikçilerimize ve markalarımızı tercih eden müşterilerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. İstikrarlı ve başarılı performansı 2022'nin ilk çeyreğinde de sürdürdüklerinin altını çizen Çakıroğlu, "Sadece bugünün değil geleceğin rekabetine de odaklanan bir değer yaratma anlayışıyla hareket etmeye devam ediyoruz" dedi.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın