Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya'dan itiraf gibi açıklama: Rusya'da iğneyle beynimi yaktılar!

Şimdilerde Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Sadi karakteri ile izleyici karşısına çıkan Erkan Petekkaya, Fatih Altaylı'nın programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Alkol sorunu nedeniyle Rusya'da tedavi gördüğünü söyleyen Erkan Petekkaya, 'iğneyle beynimi yaktılar' dedi.

Kırmızı Oda'nın Sadi'si Erkan Petekkaya'dan itiraf gibi açıklama: Rusya'da iğneyle beynimi yaktılar!

Birçok başarılı projede rol almış olan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, TV8'de ekrana getirilen ve şimdilerde final yapamaya hazırlanan Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterine hayat veriyor.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da sık sık magazin basınında yerini alan Erkan Petekkaya, hakkında yapılan "öfke kontrolü" ve "alkol sorunu" yorumlarıyla ilgili ilk kez konuştu.

"İÇKİ İÇTİM BİRAZ, HATALARIM ONDAN OLDU"

Fatih Altaylı'nın programına konuk olan Petekkaya, "Ben insanım. Aslında yok ama benim için 'Öfke kontrol sorunu var' diyorlar. Ben birine, 'Haydi canım' yazınca büyütüyorlar. Dilimin biraz kemiği yok. Kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum. Hatalarım tabii ki var. İçki içtim biraz, hatalarım ondan oldu" dedi.

Hem sağlık hem de mental olarak 4-5 sene önce Hindistan'a gittiğini ifade eden ünlü oyuncu, "21 gün kaldım. Kolestrol, şeker, yüksek tansiyon... Hepsini hallettiler. Alkol sorunu için Rusya'ya gittim" ifadelerini kullandı.

Rusya'da aldığı alkol tedavisi hakkında ilk kez konuşan Petekkaya, şunları söyledi: "Bir doktor iğne yaptı. 'Alkolün beyinle iletişimini keseceğim' dedi. 'Bu iğneden sonra 24 saat uyuyacaksın, bir daha hiç canın çekmeyecek' dedi. 'Bunun için geldim, yap' dedim. Gerçekten iğneden sonra 24 saat uyudum ve uyandıktan sonra hiç içki istemedim, aylarca sürdü"

Tüm Güneş haberleri için tıklayın