Kasım ayında en çok hangi diziler izlendi? Bir anda zirveye göz kırptı... Kimse bu sonucu beklemiyordu

Kasım ayında seyircinin en çok tercih ettiği diziler belli oldu. Tarih dizilerinin ilk 10'da yer aldığı listede Kuruluş Osman ve Gönül Dağı arasında büyük bir rekabet yaşanıyor. İşte kasım ayının en çok izlenen dizileri.

Sosyal medyada birçok dizi yayınlandığı gün TT listesinde kendisine yer buluyor. Tarih dizileri geçtiğimiz ayın en çok izlenen işlerinden olurken, TRT1 dizisi Gönül Dağı zirveye göz kırptı.

Peki kasım ayında en çok hangi diziler izlendi? İşte Kasım ayının en çok izlenen ilk 10 dizisi!

Listenin başında Kuruluş Osman var. Osmanlı'nın kuruluş hikayesini anlatan proje, ayın birincisi oldu. Kuruluş Osman'ı ise Gönül Dağı ve hemen ardından Kardeşlerim takip ediyor.

Sıcacık bir aile hikayesi Gönül Dağı da, yetim ve öksüz kardeşlerin hayata karşı güçlü kalma hikayesi Kardeşlerim de, aynı gün yayınlanıp 10 reytingi geçmeyi başarıyor.

İlk 4'e bir tarihi dizi daha yerleşiyor. Bizim de önceki bölümlerimizde başrol oyuncularını konuk ettiğimiz Destan dizisi, başlar başlamaz 8 üzeri reyting alıp harika bir sezona giriş yaptı.

Listenin ilk 10'unu oluşturan diğer dizilerse sırayla; Camdaki Kız, Teşkilat, Yargı, Alparslan Büyük Selçuklu, Sadakatsiz ve finali neredeyse unutmuş olan Arka Sokaklar.

  • kasım ayı reytingleri
  • en çok izlenen diziler
  • kasım ayının en popüler dizileri
Tüm Güneş haberleri için tıklayın