Sözleşmeli muvazzaf subay alımı başvuru şartları neler? Jandarma ve Sahil Güvenlik subay alımı ne zaman?

Jandarma ve Sahil Güvenlik subay alımı başvuru şartları belli oldu. Subay ihtiyacına yönelik başvurular 24 Aralık 2021 – 09 Ocak 2022 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır. Başvurusu kabul edilen adayların, ilgili sınav yerleri daha sonra bildirilecek. Peki, Jandarma ve Sahil Güvenlik subay alımı ne zaman? Sözleşmeli muvazzaf subay alımı başvuru şartları neler?

Sözleşmeli muvazzaf subay alımı başvuru şartları neler" Jandarma ve Sahil Güvenlik subay alımı ne zaman"

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi sözleşmeli muvazzaf subay alımı yapacak. https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi üzerinden başvuruları alınacak olan sözleşmeli personel alımı e-Devlet kapısı vasıtasıyla da yapılacak. Jandarma ve Sahil Güvenlik subay alımı ne zaman? Sözleşmeli muvazzaf subay alımı başvuru şartları neler?

JANDARMA VE SAHİL GÜVENLİK SUBAY ALIMI NE ZAMAN?

Başvurular https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresinden gerçekleştirilecek, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla e-Devlet şifresi, mobil imza, e-imza, T.C. kimlik kartı veya internet bankacılığı seçeneklerinden birisi ile 24 Aralık 2021 – 09 Ocak 2022 tarihleri arasında giriş yapılacaktır.

b. Başvurusu kabul edilip seçme sınavlarına katılmaya hak kazanan aday listesinin ve sınavlarla ilgili uygulama esasları, sınav ücreti yatırma duyurusu, sınav merkezi, sınav tarihi ve diğer tüm duyurular https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresinden ilan edilecektir.

c. Başvuru kılavuzları okunmadan başvuru yapılmamalıdır. Başvuru esnasında yapılabilecek yanlış kodlamalar ve yanlış beyanlardan, ilanların takip edilmemesinden doğacak olumsuz sonuçlardan aday sorumludur.

SÖZLEŞMELİ MUVAZZAF SUBAY ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

a. Başvurular sadece, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi ile, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır. İnternet ortamı dışında posta yoluyla veya şahsen yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

b. Adayların "Başvuru Kılavuzunun" tamamını okuduktan sonra başvurusunu yapması gerekmektedir.

c. Başvurular, 24 Aralık 2021 günü başlayıp, 09 Ocak 2022 günü saat 23:59'da sona erecektir.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın