İŞKUR başvuru sayfası aktif edildi! 9 ilde güvenlik görevlisi alımı var! 5.120 TL maaş artı...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden yeni işçi alımı ilanları duyuruldu. 29 Nisan tarihinde ilanlar incelendiğinde 9 ilde güvenlik görevlisi alımı olduğu görüldü. Alım yapılacak iller arasında Eskişehir, Kocaeli, Manisa, Trabzon, İstanbul, İzmir, Kayseri, Ankara, Gaziantep yer almaktadır. Silahlı ya da silahsız güvenlik sertifikası alarak şirket ve firmalarda özel güvenlik yapanlar ise başvuru koşullarını mercek altına aldı. İşte güncel ilanlar

İŞKUR başvuru sayfası aktif edildi! 9 ilde güvenlik görevlisi alımı var! 5.120 TL maaş artı...


Nisan ayının son günlerinde yeni personel ve işçi alımı ilanları İŞKUR'dan duyuruldu. Güvenlik görevlisi ilanları her dönem olduğu gibi yine yoğun ilgi görüyor. Silahlı ve silahsız güvenlik olmak isteyenler için yeni ilanlar paylaşıldı. Bu mesleği yapan binlerce kişi yeni iş fırsatlarını değerlendirmek istiyor. Özel firma ve şirketler bu doğrultuda yeni işçi alımı ilanlarını duyurdu. İŞKUR'un internet sitesinde yer alan bilgilere göre bu ay tam 9 ilde güvenlik görevlisi istihdam edilecek.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI İLANLARI

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

İnternet üzerinden işlem yapabilmek için SGK ve Vergi numarası bilgilerini girerek İŞKUR'a kayıt olmanız gerekmektedir.

Kullanıcı kaydı oluşturduktan sonra, sistem girişi ekranının (web sayfasının) sağ üst köşesinden "işveren girişi" bağlantısına tıkladıktan sonra, T.C. Kimlik numarası ve şifre ile sisteme giriş yapabilir ve kurum hizmetlerinden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

İş arayan girişi yaptığınızda "bana uygun işler" bağlantısına tıklayarak ulaştığınız ekrandan, özgeçmişinizde girmiş olduğunuz bilgilere göre, size uygun olan açık işleri listeleyebilirsiniz. Açılan sayfada "ara" komutuna tıkladığınızda, size uygun işler sistemden sorgulanmış olacaktır.

Çıkan listede, işgücü istemi numarasına tıkladığınızda, işgücü isteminin detaylı bilgisine ulaşabileceksiniz. İşgücü istemini inceledikten sonra, aynı sayfada "başvur" komutunu kullanarak iş başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru tamamlandıktan sonra, işlemin tamamlandığına ilişkin bir mesaj verilir.

Başvurunuzun durumunu takip etmek için ise, "başvurularım" adımını kullanabilirsiniz.

En az 4.450 TL maaşla 70 şehirde 4.705 ilanla beden işçisi alımı var! İŞKUR acil kodla duyurdu!

İki hak birden kazanılıyor! İŞKUR bu desteğe katılana 4.890 TL ödeyecek! Başvuru şartları belli oldu

  • işkur
  • güvenlik
  • güvenlik görevlisi
Tüm Güneş haberleri için tıklayın