İrem Derici'den Müge Anlı'ya efekt yanıtı! 'Ne yapayım dayanamıyorum'

Müge Anlı, fotoğraflarında efekt kullananların ciddi bir psikiyatrik rahatsızlıkları olduğunu söylemişti. Müge Anlı'nın bu sözlerine İrem Derici'den yanıt geldi. Fotoğraflarında sıklıkla efekt kullanan İrem Derici, 'ne yapayım dayanamıyorum' yorumunda bulundu.

İrem Derici'den Müge Anlı'ya efekt yanıtı! 'Ne yapayım dayanamıyorum'

Gazeteci Müge Anlı geçtiğimiz günlerde programda, "Fotoğraflarda filtre kullanmak, ciddi bir psikiyatrik rahatsızlık. Bu durum insanı intihara sürükler. Aynada gördüğün kişiyle, filtre yaptığın fotoğraftaki kişinin aynı olmaması anormal bir durum. İnsan kendini beğenmeli. Bana hiç güzel gelmiyor" açıklamasında bulunmuştu.

Anlı'nın bu sözlerini Instagram'da bulunan bir magazin hesabı, takipçilerine sordu. Hesap, "Müge Anlı'nın bu açıklaması ve paylaşımlarda filtre kullanımı hakkında hakkında ne düşünüyorsunuz?" diye sordu.

İREM DERİCİ'DEN MÜGE ANLI YORUMU

Derici de bu gönderiye yorum yapan isimlerden oldu. Fotoğraflarında efekt kullanmayı seven ünlü şarkıcı önce, 'Ne yapayım dayanamıyorum' dedi daha sonra da, "Müge Anlı kızıyor diye filtresiz paylaşım yapacağım bundan sonra. Müge ablamı kızdıramam" yorumunda bulundu.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın