iPhone 14 Pro Max tanıtımı ne zaman? Yeni iPhone 14 ne zaman çıkar? İşte çıkış tarihi, özellikleri ve fiyatı

Apple'ın iPhone 14 ve iPhone 14 Pro modelleri çok farklı tasarım ve özelliklere sahip. Üretim programları da çok farklı yollar izledi ve yeni bir rapor, yalnızca piyasaya sürülmeleri konusundaki kafa karışıklığına neden oldu. Peki iPhone 14 ne zaman çıkar? Yeni iPhone 14 Pro Max tanıtımı ne zaman? İşte çıkış tarihi, özellikleri ve fiyatı

iPhone 14 Pro Max tanıtımı ne zaman" Yeni iPhone 14 ne zaman çıkar" İşte çıkış tarihi, özellikleri ve fiyatı

Apple iPhone 14 serisinin tanıtımı merakla bekleniyor. Apple şirketi, iPhone ailesine yeni katılacak olan iPhone 14 Pro Max özelliklerini ve fiyatını tanıtım sürecinde duyuracak. Söz konusu internet aramalarda "iPhone 14 ne zaman çıkar, Pro Max tanıtımı ne zaman, fiyatı kaç para?" soruların yanıtlarını araştıranlar için detayları bu haberimizde derledik.

İPHONE 14 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Apple bu yıl iPhone 14 modellerini tanıtacak. Şirketten tanıtım tarihi ile ilgili henüz bir açıklama gelmese de Eylül ya da Ekim ayında organizasyonun gerçekleşmesi bekleniyor. İddialara göre, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri 6 GB RAM ve daha yeni, hızlı bir bellek türü ile gelecek.

İPHONE 14 FİYATLARI NE KADAR?

iPhone 14 serisinin fiyatları henüz belli değil.

Daha önce Eylül, Ekim ayında tanıtımları gerçekleşen İphone 14'nin lansmanın bu yılda Ekim ayında yapılması beklentisi yüksek.

iPhone 14 modellerinin fiyatlarıyla ilgili bazı bilgiler ortaya çıktı. Gelen sızıntıya göre; yeni modellerin fiyatı, iPhone 13 serisine kıyasla 100 dolar artacak.

iPhone 14 serisinin fiyatlarının şu şekilde olması bekleniyor:

iPhone 14 - 799 dolar

iPhone 14 Max - 899 dolar

iPhone 14 Pro - 1099 dolar

iPhone 14 Pro Max - 1199 dolar

YENİ İPHONE NASIL OLACAK?

Çin merkezli mikroblogging sitesi Weibo'daya iPhone 14'ün kalıpları sızdırıldı. Görüntüde dört farklı iPhone modelinin kalıbı görülüyor.

Dikkat çeken ilk detay dört telefon arasında iPhone Mini'nin yer almaması. Apple'ın satış performansından memnun olmadığı Mini modelini uzun süredir iptal etmeyi planladığı konuşuluyordu.

Sızdırılan karede yer alan modeller şu şekilde: 6,1 inç iPhone 14, 6,1 inç iPhone 14 Pro, 6,7 inç iPhone 14 Max ve 6,7 inç iPhone 14 Pro Max.

  • iphone 14 ne zaman çıkar
  • iphone
  • apple türkiye
Tüm Güneş haberleri için tıklayın