Hülya Avşar'ın yeni sevgilisi Arto ile Seren Serengil'i birbirine düşürdü

Hülya Avşar yıllar sonra yeni sevgilisi olduğu haberleriyle gündeme gelmişti. Cemal Güzelci ile sevgili olan Hülya Avşar'ın bu yeni ilişkisi, Söylemezsem Olmaz programının iki sunucusu Arto ile Seren Serengil'i birbirine düşürdü.

Hülya Avşar'ın yeni sevgilisi Arto ile Seren Serengil'i birbirine düşürdü

Söylemezsem Olmaz programının dünkü yayınına sunucular Arto ile Seren Serengil'in tartışması damgasını vurdu. Arto, Hülya Avşar'ın yeni sevgilisi olan Cemal Güzelci'nin, Avşar'ın eski programında birlikte çalıştığı kişinin eski sevgilisi olduğunu iddia etti. Arto, Hülya Avşar'a asistanlık yapan bu kişinin programa da çıkmış olduğunu ve sanatçının yardımda bulunduğunu da iddia etti. Bu sözler üzerine ortam gelirdi. Seren Serengil, Arto'nun iddialarına karşılık Hülya Avşar'ın yanında olmayı seçti.

SEREN SERENGİL VE ARTO ARASINDA HÜLYA AVŞAR GERGİNLİĞİ

Arto, eski asistanın eski sevgilisi ile birlikte olduğunu iddia ettiği Hülya Avşar'a karşı savunucu tavırlar takınan Seren Serengil'e, 'Sen bu konularda sessiz kalmazsın ama arkadaşın diye sesini çıkartmıyorsun, korumak için bir şey bulacaksın" dedi.

Bu sözler üzerine gerilen Seren Serengil, "Belge istiyorum, ispat et" dedi. İyice gerilen Serengil, "Artocum saçma sapan şeyler söylüyorsun. Bir tane belge çıkarın!" derken Arto ise, "Sen de saçmalıyorsun. Avşar'ı sevdiğin için arka çıkıyorsun" sözleriyle karşılık verdi.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın