Hızlı ve Öfkeli 8 konusu ve oyuncuları! Hızlı ve Öfkeli 8 ne zaman çekildi?

Hızlı ve Öfkeli 8 bu akşam Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. Hızlı ve Öfkeli serisinin 8.sini henüz izlememiş olanlar ve yeniden izlemek isteyenler aramalarını hızlandırdı. Peki, Hızlı ve Öfkeli 8 ne zaman çekildi? Hızlı ve Öfkeli 8 konusu nedir, oyuncuları kimler?

Hızlı ve Öfkeli 8 konusu ve oyuncuları! Hızlı ve Öfkeli 8 ne zaman çekildi"

Hızlı ve Öfkeli 8 filmi bu akşam Tv izleyicileri ile buluşuyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak film ile ilgili aramalar hız kazandı. Amerikan yapımı aksiyon film serisinin sekizincisi Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı filminden sonra Paul Walker'in oynamadığı ikinci filmdir.

HIZLI VE ÖFKELİ 8 FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Hızlı ve Öfkeli 8, 2017 yılında gösterime girdi. Film Türkiye'de 13 Nisan 2017'de vizyona girdi.

HIZLI VE ÖFKELİ 8 KONUSU NEDİR?

Suça bulaşmış olan ekip artık sakinleşmiş ve suçtan uzak bir hayat yaşamak istediklerine karar vermişlerdir. Dom ve Letty evlenip balayına giderlerken Brian ile Mia da emekli olmaya karar vermiştir.

Dünya turu yapan ekip her ekip üyesinin temize çıkmasıyla birlikte normal hayatlarına geri döner. Ancak, gizemli bir kadın olan Chiper, Dom'u hedef almış durumdadır. Dom'u tekrar suça bulaşmaya ikna eden Chiper, Dom'u sevdiği ve güvendiği insanlardan da ayıracaktır. Artık Dom'u durdurmanın tek yolu ekibin geri kalanının onun peşine düşmesidir...

Hızlı ve Öfkeli film serisinin sekizincisinin yönetmen koltuğunda F. Gary Gray'in oturuyor. Yapımın oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham,Charlize Theron, Lucas Black ve Kurt Russell gibi isimler alıyor. Filmin senaryosunu ise Chris Morgan kaleme aldı.

HIZLI VE ÖFKELİ 8 OYUNCULARI

Vin Diesel. Rolü : Dominic Toretto.

Dwayne Johnson. Rolü : Hobbs.

Jason Statham. Rolü : Deckard Shaw.

Michelle Rodriguez. Rolü : Letty "Ortiz" Toretto.

Tyrese Gibson. Rolü : Roman Pearce.

Charlize Theron. Rolü : Cipher.

Ludacris. Rolü : Tej Parker.

Nathalie Emmanuel. Rolü : Ramsey.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın