Hazal Kaya yıllar sonra yaptığı itirafla gündem oldu: 9 yaşında ölümden döndüm

'Benden Ne Olur' filmi ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Hazal Kaya, Ömür Sabuncuoğlu'nun sorularını yanıtladı. Ali Atay ile mutlu bir evliliği olan Hazal Kaya, çocukluğuyla ilgili yıllar sonra bir itirafta bulundu. Kaya, 'Kafamda yedi yarık var. 9 yaşında trafik kazası geçirip, ölümden döndüm. Zor bir çocukluk geçirdim.' şeklinde konuştu.

Hazal Kaya yıllar sonra yaptığı itirafla gündem oldu: 9 yaşında ölümden döndüm

14 Ocak'ta vizyona giren "Benden Ne Olur" filminde Sertab karakteri ile izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Hazal Kaya, Show TV'de ekrana getirilen Pazar Sürprizi programında Ömür Sabuncuoğlu'nun sorularını yanıtladı.

Koyu saçlarını açık renge boyatması ile konuşulan Hazal Kaya, "Saçlarımı çok sevdim. Çok eleştiri aldım ama gözüm alıştım." dedi.

"ŞAPŞAL AMA ÇOK TATLI"

Hayat verdiği Sertab karakteri ile ilgili konuşan Kaya, şunları söyledi: "Şapşal ama çok tatlı. Çok yalpalayan, hatalar yapan ama bundan korkmayan, özgür hisseden bir karakter. Ayaklarını yere sağlam basan ve bir erkeğe göre hayatını şekillendirmeyen bir karakter oluşu hoşuma gidiyor. Filmimiz diğer romantik komedilerden bu yönüyle ayrılıyor"

"Küçükken benden ne olur?' diye düşündün mü?" sorusuna ilginç bir yanıt veren Kaya, "Mimar olayım diye düşündüm, sanat tarihi okumayı istedim ama çok küçük yaşta oyunculuğa başlayınca hayatım bu yönde şekillendi." dedi.

"KAFAMDA YEDİ YARIK VAR"

Fikret Ali'nin kendisi kadar yaramaz bir çocuk olmadığını söyleyen Hazal Kaya, "Ben asla Fikret Ali kadar sakin bir çocuk değildim. Kafamda yedi yarık var mesela. Annem bana beddua etmemiş iyi ki. 9 yaşında trafik kazası geçirip ölümden döndüm. Bu açıdan zor bir çocukluk geçirdim." dedi.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın