Hande Doğandemir'den dikkat çeken sözler

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, geçtiğimiz akşam yeni yaşını arkadaşları ile kutladı. Kendisi gibi oyuncu olan Yağız Can Konyalı ile aşk yaşadığı iddia edilen Doğandemir, 'Merak etmeyin, hayatımda biri olursa ben size söylerim. Kriterim falan yok artık. Yaşım 36 oldu. Hayatımda güzel şeyler olmasını ben de istiyorum' şeklinde konuştu.

Hande Doğandemir'den dikkat çeken sözler

Kerem Bürsin'le Güneşi Beklerken adlı dizide rol almasının ardından yıldızı parlayan Hande Doğandemir, Beyaz TV'de ekranlara gelen "Söylemezsem Olmaz" programına özel açıklamalarda bulundu. Sempatik halleri ile dikkat çeken Doğandemir, yeni yaşını kutladığını söyledi.

Doğandemir, "Çok güzeldi, çok sevdiğim arkadaşlarımla yeni yaşımı kutladık. Yarın çok erken setim var, eve gidip uyuyacağım. Dizi çok güzel gidiyor, çok heyecanlıyım" dedi.

Yağız Can Konyalı ile aşk yaşadığı yönünde çıkan haberlerle gündeme gelen güzel oyuncu, "Merak etmeyin, hayatımda biri olursa ben size söylerim. Kriterim falan yok artık. Yaşım 36 oldu. Hayatımda güzel şeyler olmasını ben de istiyorum" ifadelerini kullandı.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın