Haftalık burç yorumları! Burçları bu hafta neler bekliyor? Başak yorgun Yengeç şanslı dönemde

Bu hafta burçları neler bekliyor? Hangi burç nelere dikkat etmeli? Yeni haftanın şanlı burçları hangileri? Haftalık burç yorumları: Kova güzel fırsatlar ayağına geliyor, Aslan hayatını yeniden yapılandırma kararı alabilir, Boğa değişime açık şekilde hareket etmeli. Aşırı iş yükünden dolayı kendini yorgun hisseden Başak, kendine zaman ayırmalı. Yengeç ise bu haftadan itibaren hem aşk, hem de maddi konularda oldukça şanslı olacak.

Haftalık burç yorumları! Burçları bu hafta neler bekliyor" Başak yorgun Yengeç şanslı dönemde

UZMAN ASTROLOG BARIŞ ÖZKIRIŞ

Değişim rüzgarlarının eseceği bir hafta sizleri bekliyor. 3 Ağustos günü kova burcunda Dolunay gerçekleşecek. Takip eden günlerde hayatınızda aydınlanma, değişim ve özgürleşme adına adımlar atmak için ortaya çıkacak olan krizleri etkin yönetmeniz gerekecek. Özellikle 4 Ağustos günü Merkür ile Satürn arasında zorlayıcı etkileşim olduğu için, karar alma konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Hayatınızı yeniden yapılandırmak için daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Mümkün olduğunca gerçekçi olmaya çalışın. Aynı gün Mars ile Jüpiter arasında da zorlayıcı açı olduğu için, girişimlerinizde makul riskler almanız gerekiyor. Aksi takdirde istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir. Bu etkileşimler aynı zamanda bayram boyunca kazalar konusunda daha temkinli olmanız gerektiğini vurguluyor.

ZORLAYICI ETKİLER

Dünyada bu hafta değişim ve özgürleşme için kitleler harekete geçebilirler. Özellikle sosyal medya üzerinden protestolar gündemde yer tutabilir. Ülkeler arası ilişkilerde krizler ortaya çıkabilir. Liderler zorlayıcı kararlar almak zorunda kalabilirler. Kazalar, yangınlar ve patlamalarla ilgili olarak da maalesef zorlayıcı etkilerin olduğu bir haftadayız. 5 Ağustos gününden başlayarak 20 Ağustos’a kadar Merkür Aslan burcunda hareket etmeye başlayacak. Hayatınızın dümeninde olmak isteyeceksiniz. Yaratıcılığınızı daha rahat ortaya koyacaksınız. Ancak fevri tepkilerden ve aşırı gurur ile hareket etmekten kaçınmanız gerekiyor. Dünyada liderlerin yönetim ile ilgili kararları git gide önem kazanmaya başlayacak.

EVLİLİKLER GÜNDEMDE

7 Ağustos günü Venüs Yengeç burcunda hareket etmeye başlayacak. İkili ve sosyal ilişkilerde ılımlı rüzgarlar esmeye başlayacak. Emlak alımı ve evlilik bağlamında daha rahat hareket edebilir ve yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Eğlence hayatı canlanmaya başlayacak. Yaratıcılık içeren işlerde kendinizi daha rahat ortaya koymanız mümkün olacak.

KOÇ BURCU YORUMU

Aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Ya da mevcut sevgiliniz ile güzel günler geçirebilirsiniz. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Emlak konuları ile ilgili şanslı olduğunuz bir dönem başlıyor. Yeni bir ev alabilir veya mevcut evi yeniden dekore edebilirsiniz. Ailenizden destek görebilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde arkadaşlarınızdan biri ile aranız bozulabilir. Mümkün olduğunca daha empatiyle hareket etmeniz gerekiyor. Karşı tarafın haklı olabileceğini de var saymalısınız. 

BOĞA BURCU YORUMU

Emlak konuları ile ilgili daha etkin karar alabilirsiniz. Miras konuları ile ilgili çözümleri ulaşmanız mümkün olabilir. Önümüzdeki haftalarda yakın çevrenizden destek göreceksiniz. Kardeş ve kuzenlerinizle güzel vakit geçirebilirsiniz. Yeni bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz. Bir sözleşme Fırsatı kapınıza gelebilir. Yeni bir araba almaya karar verebilirsiniz. Yurtiçi seyahate çıkabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde kariyerinizle ilgili çözmeniz gereken sorunlar gündeme gelebilirler. Mümkün olduğunca değişime açık hareket etmeniz gerekiyor. 

İKİZLER BURCU YORUMU

Maddi konularda oldukça şanslı olacaksınız. Yeni bir yatırım yapmaya karar verebilirsiniz. Daha iyi para kazanmanız mümkün olabilir. Yeni maddeyi kaynaklar bulabilirsiniz. Önümüzdeki haftalarda yeni bir eğitime başlamanız mümkün olabilir. Çıkacağınız seyahatlerde işle ilgili size destek verecek kişilerle tanışabilirsiniz. Yeni sözleşmeler konusunda da avantajlı olacaksınız. Sosyal medyada daha fazla tanınmanız mümkün olabilir. Kardeşleriniz ve kuzenlerinizle aranızda bir problem varsa bunu çözmeniz de mümkün olabilir. 

YENGEÇ BURCU YORUMU

Hem aşk hem de maddi konularda oldukça şanslı olacaksınız. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Yeni yatırım fırsatları karşınıza gelebilir. Evlenme kararı alabilirsiniz. Maddi konularda alacağınız kararlar geleceğiniz konusunda size şans getirecek. Yeni yatırımlar yaparken gerçekçi olursanız maksimum kar elde edeceksiniz. Ortak yatırımlara girebilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde sağlığınıza daha Fazla özen göstermeniz gerekiyor. Riskli ve tehlikeli aktivitelerden uzak durmanız gerekiyor. Hayatınızdaki krizleri etkin bir şekilde Yönetirseniz ileride istediğiniz dönüşüm fırsatları karşımıza çıkacak. 

ASLAN BURCU YORUMU

Hayatınızı yeniden yapılandırmak için önemli kararlar alacaksınız. Bazı konularda yeniden başlamanız mümkün olabilir. İletişim konularında oldukça şanslısınız. İnsanları ikna etme gücünü yüksek olacak. Yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Ve liderlik becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz. Korkularınızla yüzleşmek ve iyileşmek için adımlar atabilirsiniz. Bir terapi süreci olarak da oldukça avantajlı bir dönemdesiniz. Hayatınızdaki bağımlılıklardan arınmaknız mümkün olacak. Haftanın ilk günlerinde İlişkilerinizde bazı problemler söz konusu olabilir. 

BAŞAK BURCU YORUMU

Yeni arkadaşlar edinebilir ve yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden cesaretle gidebilirsiniz. Bu konuda sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. Yeni kulüp ve derneklere üye olabilirsiniz. Ayrıca yaratıcılığınız oldukça yüksek olacak. Sezgilerinize güvenirseniz istediğiniz fırsatları elde edeceksiniz. Haftanın ilk günlerinde sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gerekiyor. Yanınızda çalışan kişilerle ilgili bazı problemleri çözmeniz gerekebilir. Aşırı iş yükünden dolayı kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kendinize daha fazla vakit ayırmanız gerekiyor. 

TERAZİ BURCU YORUMU

Kariyerinizle ilgili oldukça güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Hayatınızdaki otorite figürlerinden destek görebilirsiniz. Patronlarınızdan terfi isteyebilirsiniz. Eğer iş arıyorsanız yeni bir işe girmenin de mümkün olabilir. Yeni hedefler belirleyebilir ve kendinizi çok daha başarılı hissedebilirsiniz. Aynı zamanda yeni arkadaşlar edinmeye başlayacaksınız. Kulüplere derneklere ve olabilirsiniz. Sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde aşk hayatınız konusunda bazı problemleri çözmeniz gerekebilir. 

AKREP BURCU YORUMU

Bu haftadan itibaren yurtdışı bağlantılı işlerinizle ilgili çok güzel gelişmeler olabilir. Yeni bir eğitime başlama kararı alabilirsiniz. Hayatınızda uzak akrabalarınızdan destek görebilirsiniz. Hukuki konuları çözüme ulaştırmanız mümkün olabilir. Medya konularında da daha avantajlı olacaksınız. 

YAY BURCU YORUMU

Ortak yatırımlarla ilgili çok güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir ortak yatırıma girmeniz mümkün olabilir. Bu yatırım size ileride şans getirebilir. Kredi ve borç konuları ile ilgili avantajlı olduğunuz bir dönem başlıyor. Hayatınızda istediğiniz dönüşümü yaratmak için kendinizi oldukça şanslı hissedeceksiniz. Yurtdışı bağlantılı işlerle ilgili karar alabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde iletişim trafiğiniz oldukça yoğun olacak. Yakın çevrenizle ilgili bazı problemleri çözmeniz gerekebilir. 

OĞLAK BURCU YORUMU

İlişkilerle ilgili inanılmaz şanslı olacaksınız. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Mevcut ilişkinizde evlenme kararı alabilirsiniz. İş hayatınızda ortaklarınızdan destek görebilirsiniz. Rakiplerinize karşı çok daha güçlü bir pozisyonda olacaksınız. Ortak yatırımlarla ilgili kararlar almanız söz konusu olabilir. Borç ve alacak konuları ile ilgili daha etkin karar alabilirsiniz. Haftanın ilk günlerinde maddi konulara yönelik bazı problemleri çözmeniz gerekebilir. Gerçekçi hareket etmeniz gerekiyor. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. 

KOVA BURCU YORUMU

İş hayatınızla ilgili oldukça güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir işe başlamanız mümkün olabilir. Yanınızda çalışan kişilerden destek görebilirsiniz. Evinize bir evcil hayvan almanız gündeme gelebilir. Size oldukça şans getirecek. Sağlığınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

BALIK BURCU YORUMU

Aşk hayatınızla ilgili oldukça güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Hayattan keyif aldığınızı hissedeceksiniz. Yaratıcılığınızı maksimum düzeyde ortaya koyacaksınız. Yeni hobiler edinebilirsiniz. Çocuk sahibi olma kararı alabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili etkin kararlar almaya başlayacaksınız. Günlük rutin işlerinizde başarılı bir şekilde gerçekleştireceksiniz. Haftanın ilk günlerinde biraz kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Yalnız kalmak size iyi gelebilir. Özellikle hayatınızda dost görünen ama size zarar veren kişilerle yollarınızı ayırma zamanı gelmiş olabilir. 

Tüm Güneş haberleri için tıklayın