16 Mayıs günlük burç yorumları sizlerle!

Zodyağın 12 burcuna ait burç yorumları her gün düzenli olarak yayınlanıyor.

16 Mayıs günlük burç yorumları sizlerle!

Zodyağın 12 burcuna ait burç yorumları her gün düzenli olarak yayınlanıyor. 

KOÇ

Ay sabah 04.24 itibariyle Balık burcuna geçmiş durumda. Tüm gün ise Balık burcunda ilerliyor olacak. Arka planda dönen işlerle ilgili olarak endişeleriniz açığa çıkabilir. Kendinizi rahatlatacak aktivitelere yönelmekte bir şekilde deşarj olmakta fayda var. Üzerinizde birikmiş olan tüm negatif enerjiyi pozitife çevirmek ve bir nebze de olsa rahatlayabilmek için hobilerinize yönelmelisiniz.

BOĞA 

Hayır dernekleri veya yardım kuruluşları gibi organizasyonlarda ufak çaplı da olsa fedakârlıklar gösterebilirsiniz. Akşam ise hayal gücünüz oldukça aktif olacak. Özel ilişkilerinizde kaybetme korkusu içerisinde olabilirsiniz. Haftanın son günlerinde kendinizi oldukça güçlü hissettiğiniz için iletişimsel olarak da aktif olacaksınız.

İKİZLER 

Amaçlarını gerçekleştirmek için harekete geçebileceğiniz bir gündesiniz. Hedeflediğiniz konularla ilgili olarak taşlar yerine oturmaya nihayet başlıyor. Bugüne kadar topladıklarınız ve sabrettikleriniz her ne varsa meyvesini vermeye başlayacaktır. Yalnızca son bir kez daha sabırlı olmalı ve agresif davranışlar gösterip olumlu bir durumu tersine çevirmemeye özen göstermelisiniz.

YENGEÇ 

16 Mayıs Cumartesi günü özellikle ruhsal konulara yönelebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise yaratıcı işlerle uğraşmak size iyi gelebilir. Hayal gücünüz oldukça aktif. İlişkileriniz ile alakalı zorlanmalarınızın olması kaçınılmaz gibi görünüyor. İletişim biçimlerine dikkat etmenizde fayda var.

ASLAN

Bugünlerde ortağınızdan veya eşinizden parasal anlamda yardım görebilirsiniz. Miras konularıyla ilgili beklentileriniz varsa olumlu haberler gelebilir. Haftanın şu son iki gününde şans sizden yana olacak gibi görünüyor. Önünüze gelen fırsatları doğru değerlendirmeye özen göstermeli ve aceleci davranmamalısınız.

BAŞAK 

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor olacak. Dolayısıyla ikili ilişkilerinizde fedakârlıklarınızın çok arttığı bir gündesiniz. Her şeye rağmen bugünün akşamında özel ilişkilerinizde huzursuzluklarınız söz konusu olabilir. Çok fazla vesveseye kapılmamalı ve akılcı bir tavır sergilemelisiniz.

TERAZİ

İşinizle ilgili ya da evinizde sorumluluklarınızla ilgili fedakârlıklar içerisinde bulunabilirsiniz. Bu gece yönetici gezegeniniz Venüs ile Ay arasındaki Kare açının oluşacak. Yani demek oluyor ki ilişkilerinizde kaybetme korkusu içerisinde olabilirsiniz. Etrafınızda olup bitenlerin ruh halinizi etkilemesine izin vermediğiniz takdirde sosyalleştiğiniz anlardan her zamankine göre çok daha fazla keyif alabilirsiniz.

AKREP 

16 Mayıs Cumartesi günü yaratıcılığınızı kullanarak yaptığınız işlerden fayda sağlayabilirsiniz. Çocuklarınızla veya arkadaşlarınızla birlikte olmak size iyi gelecektir. Onlarla hayal gücünüzü aktifleştirecek bir iletişim halinde olabilirsiniz. Üzerinizde hakim olan olumlu ve yaratıcı enerjiyi iletişime aktarmanız uzun vadede güzel sonuçlar doğuracaktır.

YAY 

Bugünlerde ailenizin desteğine ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Özellikle babanızla ilgili fedakârlıklar yapmanız gerekebilir. Aynı zamanda oturduğunuz ev ile ilgili konular da gündeminizde olacak gibi gözüküyor. Günlük hayatınızın rutininin bozulmaya başlaması ve sizi yeniden heyecanlandırması çok muhtemel. Zira beklenmedik bir haberle tüm planlarınız yeniden yapmak isteyebilirsiniz.

OĞLAK 

İletişim konularında hayli hassas davrandığınız günlerdesiniz. Kardeşlerinizle ya da yakın çevre akrabalarınızla ilgili birtakım fedakarlıklar göstermeniz gereken durumlar 16 Mayıs Cumartesi akşamı karşınıza gelebilir. Aynı zamanda kendi gelişimine de odaklandığınız ve iç huzurunuzu bulmak için yeni bilgiler araştırdığınız günler sizleri bekliyor olabilir.

KOVA 

Parasal konularda çevrenize gereğinden fazla fedakarlık yapabilirsiniz. İnsanların sizden beklentilerini karşılamanız gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz. Ancak bu durum akşam saatlerinde sizi hayal kırıklığına uğratacak durumlara da sokabilir. Sosyal ilişkilerle ruhunuzu beslediğiniz bu günlerde karşınıza çıkan insanlarla uzun dönemli ilişkilere başlamanız ise oldukça muhtemel gözüküyor.

BALIK 

Bugünlerde anlaşılmadığınızı düşünüyor olabilirsiniz. 16 Mayıs Cumartesi akşam saatlerinde kendinizi yaratıcılığınızı aktif bir şekilde yansıtabileceğiniz işlere verebilir, ruhunuzu dinlendirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerde ise zorlanmalar söz konusu olabilir. Böyle bir durumda ise yakın çevrenizle beraber olmak ve fikirlerine değer verdiğiniz kişilerle konuşmak size iyi gelebilir.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın