Görüntüler viral oldu: Kurye tutuklanınca yemek siparişini polis getirdi!

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan ilginç olay evin güvenlik kameralarına yansıdı. ABD'nin Güney Dakota bölgesinde yemek teslimatı sırasında trafik kurallarını ihlal eden kurye durdurulunca siparişi polis memuru teslim etti.

ABD'de yaşanan ilginç olay sosyal medyada viral oldu. Amerika'da yemek teslimatı sırasında trafik kurallarını ihlal eden kurye tutuklanınca siparişi polis teslim etti. Polisin yemek siparişini yaptığı anlar evin güvenlik kamerasına yansıdı.

Bir Güney Dakota polis memuru, yemek teslimatı sırasında trafik kurallarını ihlal eden bir yemek kuryesini durdurdu. Kuryenin kamuoyuyla paylaşılmayan bir nedenden dolayı tutuklandığı belirtildi. Kuryeyi tutuklayan polis memuru, Sam Buhr yemek siparişi teslimatının yapılacağını fark edince müşterinin mağdur olmaması için adresine kadar gitti. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerin sosyal medyada paylaşılması sonrası olay viral oldu. Gönderi yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

"KAMU GÖREVİMİ YERİNE GETİRDİM"

Yemek siparişi teslimatı yaptığı sırada güvenlik kameralarına yansıyan Buhr, müşterinin kapıyı açtığında kendisini bir anda karşısında görmesiyle yaşadığı şaşkınlığa gülümsemeyi tercih etti. Buhr, "Beklediğiniz kişi olmadığımı biliyorum ama kurye bazı nedenlerden dolayı tutuklandı. Bu yüzden kamu görevimi yerine getirerek bu görevi tamamlamak istedim" dedi.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın