Gönül Dağı'nın Zahide'si Ecem Özkaya'nın eski eşi bakın kim çıktı! Meğer Kurtlar Vadisi'nin yıldızıymış

TRT1'de ekrana getirilen Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği Zahide karakteri ile sevilen Ecem Özkaya'nın eski eşi de kendisi gibi ünlü bir oyuncu çıktı. Özkaya'nın eski eşinin Kurtlar Vadisi'nin Muro'su Mustafa Üstündağ olduğu öğrenildi.

Gönül Dağı'nın Zahide'si Ecem Özkaya'nın eski eşi bakın kim çıktı! Meğer Kurtlar Vadisi'nin yıldızıymış

Berk Atan, Gülsüm Ali İlhan ve Ecem Özkaya gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Köprü Film imzası taşıyan unutulmaz aşkların hikayesini konu alan ve Anadolu'nun farklı kültürlerine aynı anda yer veren Gönü Dağı dizisi TRT1 ekranlarını ikinci sezonunda da kasıp kavurmaya devam ediyor.

Eskişehir'de çekimleri devam eden Gönül Dağı dizisi senaryosunun yanı sıra kadrosundaki ünlü isimlerle de dikkatleri üzerine çekiyor. Zahide karakteri ile izleyici karşısına çıkan Ecem Özkaya, başarılı oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakıyor.

Asıl çıkışını Burcu Biricik'le rol aldığı Hayat Şarkısı dizisi ile yapan Ecem Özkaya'nın eski eşi de en az kedisi kadar ünlü bir oyuncu çıktı.

ESKİ EŞİ MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ ÇIKTI

Ecem Özkaya, 2010 yılında dünya evine girdiği Mustafa Üstündağ'dan 2020 yılında boşandı. Özkaya'nın bu evliliğinden Ahmet Kaan adında bir erkek çocuğu var.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın