Gökhan Keser kimdir, Survivor'dan elenecek mi? 2022 Survivor yarışmacısı Gökhan Keser kaç yaşında, nereli?

Gökhan Keser, bu haftaki ilk eleme adayı olarak seçildi. Survivor All Star yarışma programında 22 Nisan Cuma günü düzenlenen dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden takım arasında yer alan Gökhan Keser eleme adayı olarak yokluk adasına gönderildi. Peki Gökhan kimdir, kaç yaşında, nereli, bu hafta Survivor'dan elenecek mi?

Gökhan Keser kimdir, Survivor'dan elenecek mi" 2022 Survivor yarışmacısı Gökhan Keser kaç yaşında, nereli"

Survivor Türkiye'nin 22 Nisan Cuma günü ekrana gelen son bölümünde haftanın eleme adayı seçilen Gökhan Keser, magazin gündeminde konuşulan isimler arasında yer aldı. 2022 sezonunda Survivor All Star'da gösterdiği azim ve başarı mücadelesi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Gökhan Keser, eleme adayı olarak seçilmesi ile birlikte Survivor'dan elenip elenmeyeceği konuşulmaya başlandı. Söz konusu internet aramalarında "Gökhan Keser kimdir, kaç yaşında, nereli?" sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

GÖKHAN KESER SURVİVOR'DAN ELENECEK Mİ?

Gökhan Keser , haftanın ilk eleme adayı olarak seçildi. Dört eleme adayı belirlendikten sonra son dokunulmazlık oyunu sonrası düzenlenecek ada konseyinde yapılacak SMS oylaması ile kimin yarışmaya veda edeceği belli olacak.

GÖKHAN KESER KİMDİR?

Gökhan Keser, 9 Eylül 1987'de İzmir'de doğmuştur. Ailesi, Rize'nin Pazar ilçesinden İzmir'e yerleşmiştir. Kökeni Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Kale köyüne kadar uzanmaktadır. 14 yaşında hobi olarak başladığı modellik kariyerine birçok şey sığdırdı.

İlk olarak çok genç yaşta "Miss & Mr Model 2004" yarışmasında birinci seçilerek 'Ege Kralı' unvanına sahip oldu. Sonrasında "Best Model of Turkey 2005" yarışmasında Turkiye ikincisi seçilerek 'Manhunt Turkey' unvanı alıp Türkiye'yi yurt dışında temsil etme hakkı kazandı.

Son olarak 2006 senesinde Çin'de gerçekleştirilen 64 ülkenin en iyi modellerinin yarıştığı dünyanın en yakışıklı ve karizmatik erkeğinin seçildiği Manhunt International yarışmasında dünya dördüncü ve dünyanın en fotojenik erkeği seçilerek "Manhunt International 2006 4." "Manhunt International Mr. Photogenic" unvanlarını ülkemize getirdi. Yurt içinde ve yurt dışında sayısız işler gerçekleştiren Keser, hobi olarak başladığı bu yolda Türkiye'nin belli başlı isimleri arasında yerini aldı.

Bir yandan hayaline giden yolda "Ekol Drama Sanat Evi"nde Ayla Algan'dan oyunculuk eğitimi alırken, bir yandan da Sevingül Bahadır, Gül Sabar, Kevork Tavityan, Randy Esen'den şan eğitimi almaya başladı.

Elde ettiği başarılarla beriberi, gelen teklifler arasından 2006 yılında Atv'de yayınlanan 104 bölüm süren Selena dizisi ile kamera önüne geçerek ilk başrol deneyimiyle geniş bir hayran kitlesi edindi. Hemen akabinde 2007 senesinde en başından beri yapmak istediği tek iş ve en büyük hedefi olan, müzikal kariyeri için albüm çalışmalarına ağırlık verdi. Çalışmalarına devam ederken 2008'de Zerrin Özer'in "Ömür Geçiyor" albümünün vokallerinde de bulundu.

2008 yılında "Hepsi" grubuyla birlikte yönetmenliğini Mete Özgencil'in yaptığı "Kayıp Çocuklar Cenneti" isimli sinema filminde başrolü paylaştı. Tanıtımları sinema salonlarında da dönen bu film yapımcılardan kaynaklanan sebeplerden dolayı yarım kaldı ve vizyona giremedi.

Yıllardır hayalini kurduğu sahnelere Türkiye'nin önde gelen en önemli kadın solistlerinden Sıla ile adım atan Keser; uzun süre sahnede Sıla'ya vokalist olarak eşlik etti. Sıla'nın "İnşallah" ve "Kafa" video kliplerinde de bulunan Keser sanatçının 3. albümü "Konuşmadığımız Şeyler Var"ın vokallerinde de bulundu.

Nisan 2011 yılında "Sıla" ile düet yaptığı; sözleri Sıla Gençoğlu, müziği ise Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır imzalı "Hadi Ordan" adlı single'ını radyolar ve dijital platformlar aracılığıyla müzikseverlerin beğenisine sunarak müzik kariyerindeki ilk işini gerçekleştirdi.

Ve Gökhan Keser "Sony Music" etiketiyle 2012 yılının Ocak ayında raflardaki yerini aldı. Kendi adını taşıyan albümünün prodüktörlüğünü Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır yaptı. Albümün, sözü Gökhan Keser ve Sıla Gençoğlu'na bestesi Gökhan Keser'e ait olan çıkış şarkısı ve klibi "En Kötü Günümüz Böyle Olsun" sosyal medyada da büyük beğeni toplayarak müzik listelerine üst sıralardan giriş yaptı. Ardından kliplendirdiği "Bazen" "Seninle Bozdum" ve "Ceket" şarkılarını sırasıyla kliplendirdi. 2014 başında da ilk albümden sonra 2. single çalışması "Hiç Vaktim Yok" u sevenleriyle buluşturdu.

Sonrasında ise 2014 Mart - Haziran ayları arasında Star TV'de yayınlanan Survivor'da Ünlüler takımında yer aldı. Bu zamana kadar Survivor tarihinde adadan elenmesi için konseylerde hiç ismi yazılmayan, finale kadar SMS'e çıkmayan ve tüm final oyunlarını kazanarak final koltuğuna oturan tek isimdir. 116 günlük zorlu serüvenin ardından çok tartışılan bir finalle yarışmayı ikinci olarak tamamlamıştır.

Maxi-single "Bul Beni" ile müzik kariyerine kaldığı yerden devam etmiştir.

İlk sinema filminde 2016 yalında 1964'te Fikret Hakan'ın oynadığı Atçalı Kel Mehmet'e tekrar hayat vermiştir. BKM yapımcılığında TV8 için çekilen "Seviyorum Ama Arkadaşça" televizyon filmi, sonrasında "Tatlı Bela" sinema filmi ve son olarak da Gizem Karaca'yla başrolünü paylaştığı "Mahsusa" filminde yer almıştır.

Gökhan Keser şarkıları

*İnlerim Allah

*Söylesem Ayıp Olur

*Beni Özledin Mi?

*Kimi Sevsem Açıldı Kısmeti

GÖKHAN KESER'İN OYNADIĞI DİZİLER

2006-2009 - Selena

2015 - Sen Benimsin

GÖKHAN KESER'İN OYNADIĞI FİLMLER

2015 - Seviyorum Seni Ama Arkadaşça

2016 - Atçalı Kel Mehmet

2017 - Tatlı Bela

GÖKHAN KESER'İN BOYU KAÇ?

Survivor izleyicileri tarafından Gökhan Keser'in fiziksel özellikleri sorgulanmaya başladı. Yakışıklı oyuncu ve şarkıcı Gökhan Keser 189 cm uzunluğundadır.

GÖKHAN KESER'İN INSTAGRAM HESABI?

Başarılı yarışmacı Gökhan Keser'in Instagram hesabı birçok kişi tarafından sorgulanmaya başladı. 'gokhankeser' kullanıcı adıyla Instagram'da yer alan yakışıklı oyuncunun 316 bin takipçisi bulunuyor.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın