Evlilik Hakkında Her Şey Melisa kimdir? Sinem Öztürk kaç yaşında?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisine Melisa karakteri ile Sinem Öztürk dahil oldu. Eşi ile boşanmak isteyen Melisa'nın avukatı ise Azra olacak. Dava süreci için Azra ve Melisa çocuk oyunu oynayacaklar. Peki,Evlilik Hakkında Her Şey Melisa kimdir? Sinem Öztürk kaç yaşında?

Evlilik Hakkında Her Şey Melisa kimdir" Sinem Öztürk kaç yaşında"

Evlilik Hakkında Her Şey Melisa karakteri ile ilgili aramalar arttı. Fox Tv'nin iddialı yapımı Evlilik Hakkında Her Şey dizisine yeni oyuncular dahil oldu. Dizide eşinden boşanmak isteyen ancak aşık olduğunu belirten Melisa'yı Sinem Öztürk canlandırıyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey Melisa kimdir? Sinem Öztürk kaç yaşında?

MELİSA KİMDİR?

Melisa karakteri ünlü şarkıcıdır. Eşi ile evliliği kamuoyunda iyi gözükmektedir. Ancak Melisa eşi Koray'da şiddet görmektedir. Azra'ya "Celladıma aşığım" açıklamasını yapmıştır. Ancak davayı kazanmak için Azra ile işbirliği yapacaktır.

SİNEM ÖZTÜRK KİMDİR?

Gözde Sinem Öztürk Uslu (d. 9 Ocak 1985, İstanbul), Türk oyuncu ve sunucu.

İstanbul'daki Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sinema bölümü mezunudur.

Bugüne kadar 26 kısa metrajlı filmde oynadı ve 8 kısa film çekti. Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı Arka Sıradakiler adlı dizide Gamze karakterini canlandırdı. 18 Nisan 2014 tarihinde final yapan ve atv'de yayınlanan Huzur Sokağı adlı dizide Şükran'ı oynadı.

Ayrı zamanda TRT Türk'te yayınlanan Fikir Atölyesi isimli programı sundu. 2015'te Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandırmıştır.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın