Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kavgası bitmedi! ATV'den milyonluk dava

ATV'de 7. sezonu ile ekrana gelecek olan ancak yaşanan anlaşmazlıkların ardından yayınlanmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başka bir platforma yayın yolculuğuna devam edeceği iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından ATV'den karşı atak geldi. ATV, şirket ve senariste 165 milyon TL değerinde dava açmaya hazırlanıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kavgası bitmedi! ATV'den milyonluk dava

Başrollerinde Oktay Kaynarca'nın rol aldığı ATV'nin fenomen yapımlarından olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yedinci sezonuyla dönmesi beklenirken ani bir kararla final yapmasına karar verildi. EDHO hayranları büyük üzüntü yaşarken dizinin dijital bir platformda yayın hayatına devam edeceği gündeme geldi.

En çok Aygün Aydın sevinecek... Dilara Aksüyek, Hakan Sabancı sessizliğini bozdu! Aşk yaşıyorlar mı?

EDHO'nun dijital platformda yayın hayatına devam edeceği yönünde haberlerin çıkmasının ardından ATV'nin, yapımcı şirket BVB Film Yapım Prodüksiyon A.Ş. ve senarist Bahadır Özdener'e 165 milyon TL'lik dava açacağı iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre; EDHO dizisinin bütün haklarının ATV'de olduğu, başka bir kanalın veya yapımcının bu diziyi veya bir benzerini her ne isim ve şekilde olursa olsun yapmasının ve yayınlanmasının mümkün olmadığı ortaya çıktı.

Güzelliği genlerinden geliyor... İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'ın ablasını görenler hayran kaldı

Tüm Güneş haberleri için tıklayın