Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katili yakalanan Ece Erken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkür etti

Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katili yakalandı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ece Erken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkür etti.

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun katili yakalanan Ece Erken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkür etti

Beşiktaş Spor Kulübü'nün eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü. Sunucu Ece Erken'in de eşi olan Mahmutyazıcıoğlu'nun katili, yapılan şafak operasyonu sonucu yakalandı.

ECE ERKEN, İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'YA TEŞEKKÜR ETTİ

Ünlü sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Eşi ile nikah fotoğraflarını paylaşan Erken, yaptığı açıklamada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya teşekkürlerini iletti.

İşte Ece Erken'in o paylaşımında yer alan ifadeler:

"Hayatımı kaybettiğim şu süreçte bir an olsun beni yalnız bırakmayan, başta eşimin ailesi olmak üzere dostlarıma ve sizlere yaşamış olduğum tarifsiz acımdan ötürü teşekkür etme fırsatı bulamadım. Ancak bugün eşimin katillerinin yakalandığı haberinin bana verdiği güçle, başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu beyefendiye, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ve acımı paylaşan herkese teşekkür etmek isterim. Biz bu akşam canım kocamın duasını yaptık, dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun."

Tüm Güneş haberleri için tıklayın