Ersin Korkut kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Ersin Korkut nerelidir?

Ersin Korkut, bu akşam Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olarak katılıyor. İzleyenler Ersin Korkut ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Ersin Korkut kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Ersin Korkut nerelidir? İşte merak edilenler...

Ersin Korkut kimdir, kaç yaşında" Şarkılar Bizi Söyler konuğu Ersin Korkut nerelidir"

Ersin Korkut, cumartesi akşamlarının favori programlarından Şarkılar Bizi Söyler'in konukları arasında yer aldı. Bu akşam arabesk gecesi yaşanacak. Peki, Ersin Korkut kimdir, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Ersin Korkut nerelidir? İşte merak edilenler...

ERSİN KORKUT KİMDİR?

Ersin Korkut, 1977 yılında, Hakkari'de dünyaya geldi. 5 kardeş olan Ersin Korkut'un babası köy hizmetlerinden emekli, annesi ev hanımıdır. Sinemacı ve oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın teyzesinin oğludur. İlk ve orta dereceli eğitimini Hakkari'de tamamladıktan sonra aynı şehirde bir süre taksi şoförü olarak çalışan Ersin Korkut, iş bulmak amacıyla 1998 yılında İstanbul'a taşındı ve çeşitli işler yaptı.

İstanbul'a geldiğinde bir iş bulmak için uğraşan ve gazete gördüğü ilanı değerlendirerek Merter semtinde bulunan bir pizza dükkanında bulaşıkçı olarak çalışmaya başlayan Ersin Korkut, kuzeni olan Yılmaz Erdoğan'ın kendisini BKM kadrosuna alması ile oyunculuk kariyerine adım atmış oldu.

İlk olarak Cem Yılmaz ile beraber Doritos reklamlarında yer alan ve "Doktor Bu Ne?" repliği ile tanınan Ersin Korkut, 2004 yılında Sevinçli Haller adlı mini T.V serisi ile televizyon dünyasına adım attı. 2005 yılında, Yılmaz Erdoğan'ın yazar, yönetmen ve oyuncu olarak kadrosunda bulunduğu Organize İşler adlı sinema filminde rol alarak beyaz perde macerasına başlayan Ersin Korkut, 2007 yılında Şafak Sezer ile beraber Kutsal Damacana ve 2009 yılında, bir Yılmaz Erdoğan filmi olan Neşeli Hayat filmlerinde rol aldı.

Ersin Korkut, BKM tarafından hazırlanan komedi programı Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın kadrosunda yer aldı. BKM'de çeşitli işlerde görev alan Korkut, Bana Bir Şeyhler Oluyor adlı tiyatro oyununda sahne teknisyeni olarak görev yaptığı sırada Yılmaz Erdoğan'dan izin alarak oyunda ufak bir rol alarak sahneye çıktı. Ersin Korkut birçok başarılı Film ve dizide rol almıştır.

  • Ersin Korkut
  • Ersin Korkut kimdir
  • Ersin Korkut yaş
  • Ersin Korkut yılmaz erdoğanın nesi
  • Ersin Korkut nerelidir
Tüm Güneş haberleri için tıklayın