Emanet 358. yeni bölüm fragmanı yayına girdi! Emanet 358. bölüm özeti, dizide neler olacak?

Emanet dizisi 358. bölüm fragmanı şimdiden büyük ilgi gördü. Her yeni tanıtım fragmanında ilgiyi üzerinde toplamayı başaran Emanet 358. yeni bölümde olayların ardı arkası kesilmiyor. Renkli karakterleri ile birbirinden farklı hikayeye yer veren Emanet 358. yeni bölüm fragmanı izleyiciden tam not alarak, ekran başındakilerin gönlüne taht kurdu.

Emanet 358. yeni bölüm fragmanı yayına girdi! Emanet 358. bölüm özeti, dizide neler olacak"


Emanet 358. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Emanet 358. yeni bölümü ile çok konuşulacak. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı Emanet dizisi 358. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

EMANET DİZİSİ 358. BÖLÜM FRAGMANI

EMANET 358. BÖLÜM ÖZETİ, DİZİDE NELER OLACAK?

Seher'in Yaman konusunda karışık olan kafası Zuhal'in ortaya çıkmasıyla iyice karışacak. Zuhal Yaman'ın göründüğü gibi biri olmadığını Seher'e söylemişti. Seher Zuhal'in bu kafa karıştırıcı uyarısına rağmen Yaman'ın çok ama çok iyi biri olduğu kanısına vardı. Ancak işler giderek karışıyor!

Yaman sevdikleri için ne denli şefkat doluysa düşmanları için de o denli nefret dolu. Bu yüzden Zuhal'in gelişi veya önüne çıkan biri olduğu zaman öfkeden çıldırıyor. Seher Yaman'ın bu halini görünce bir hayli korkacak. Kafasında Zuhal tarafından oluşturulmuş şüphe tohumları tekrar yeşerecek. Bu durum hiç ama hiç iyi bir şey değil.

Hayatında mesleği dışında hiçbir şeye yer bırakmayan Ali için artık tek amaç suçluları yakalamak ve adalete teslim etmektir. Ekibiyle birlikte giriştikleri bir operasyon karşısına Duygu'yu çıkarır. Sert, kuralcı ve katı biri olan Duygu, bir o kadar da başarılı bir polistir. Amirlerinin emri sonucunda Duygu ile çalışmak zorunda kalan Ali, bu ortaklığın zor günlerin habercisi olduğunun farkındadır. Çatışmalı işbirliği, zamanla birbirlerini tanımaya başlayan Ali ve Duygu'yu farklı bir maceraya sürükler. Duygu'nun gelişi, kendini dünyaya kapatan Ali için yeni bir hikâyenin başlangıcı olacak mı?

Tüm Güneş haberleri için tıklayın