Emanet 266. bölüm özeti, dizide neler oluyor? Emanet 266. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Emanet dizisi 266. yeni bölüm fragman görüntüleri Kanal 7 izleyicisiyle buluştu. Bomba etkisi yaratan tanıtımları ve oyuncu kadrosuyla adından sıkça söz ettiren Emanet dizisi 266. yeni bölüm fragmanı ile izleyiciyi heyecanlandırdı. İşte Emanet 266. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Emanet 266. bölüm özeti, dizide neler oluyor" Emanet 266. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Emanet 266. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Emanet dizisi 266. yeni bölüm fragmanında ksiyon dozu yüksek sahneler yaşandı ve izleyiciden tam not aldı. Nefes kesen bölümleriyle izleyenleri ekrana kilitleyen Emanet dizisi 266. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Yeni heyecanlara gebe olan Emanet hafta içi her gün 19:00'da Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

EMANET 266. BÖLÜM FRAGMANI

EMANET DİZİSİNDE NELER OLUYOR?

Seher, yaşadığı büyük yıkımdan sonra yeğeni Yusuf'u da alarak her şeyden uzakta iki kişilik bir dünya kurar. Kurduğu bu yeni hayat, Seher'in karşısına yeni insanlar çıkarmış ve geçmişin izlerini silmek için bir fırsat vermiştir.

Abisini korumak için söylediği yalan yüzünden Seher'i ve yeğenini kaybeden, ölüm kalım mücadelesinden çıkan Yaman'ın ilk işi, Seher ve Yusuf'un peşine düşmek olur. Ancak onlara ulaşmak tahmin ettiğinden daha da zor olur. Seher, ardında hiçbir iz bırakmamıştır. Yusuf'la birlikte kurduğu mütevazı hayatına alışmak için büyük çaba harcayan Seher, hiç tahmin etmediği bir anda karşısında Yaman'ı bulur. Bu karşılaşma ikisi için de kolay olmayacaktır. Çünkü aralarındaki aşk ne kadar büyükse onları ayıran yalan da o kadar büyüktür. Aradan geçen onca zamana ve onları ayıran acıya rağmen, Yaman'ı karşısında gören Seher'in kararı ne olacaktır?

Tüm Güneş haberleri için tıklayın