Fox Tv Elbet Bir Gün son bölüm full, tek parça izle! Elbet Bir Gün 2. bölüm izle!

Elbet Bir Gün 2. bölümüne dair araştırmalar başladı. Her pazar seyirci karşısına çıkan dizi izleyicilerden büyük beğeni topladı. Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk'ün oyuncu kadrosunda yer aldığı yapımın senaryosunu Yusuf Reha Alp yazıyor. İşte Elbet Bir Gün 2. bölümünde yaşanacaklar ve izleme sayfası...

Fox Tv Elbet Bir Gün son bölüm full, tek parça izle! Elbet Bir Gün 2. bölüm izle!

Elbet Bir Gün 2. bölümü dün akşam ekrana geldi. Şebnem Bozoklu, Sinem Ünsal ve Burak Yamantürk'ün başrollerinde yer aldığı dizi, pazar günü seyirci karşısına çıkıyor. Elbet Bir Gün 2. bölümde, yıllar sonra bir araya gelen iki kız kardeşin hesaplaşması sert olur. Öte yandan Mehmet ise kardeşi Serdar'ın yaptığı büyük hata sebebiyle çok ciddi bir çıkmaza girmiştir.

ELBET BİR GÜN 2. BÖLÜM İZLE!

ELBET BİR GÜN 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kayıp Hayatlar programında gerçekleşen yayınla beraber yıllar sonra bir araya gelen iki kız kardeşin hesaplaşmaları oldukça sert olur.

Artık iki kız kardeş Cemil'den kendilerini korumak için bir arada olmak zorundadırlar ve birbirlerine taban tabana zıt olan kişilikleri bir arada kalmalarını zorlaştırır. Murat Güven, Nesime'nin kuyuya attığı Hacer'i bulur.

Diğer yandan, Mevsim'in programa çıkmasıyla öfkesi tekrar kabaran Cemil Bey, Nesime ve Gizem'i bulmak için elinden geleni ardına koymaz. Mevsim ise bir yandan terk edilmiş olmanın öfkesini yaşayıp bir yandan annesini merak ettiği için bir an önce Nesime ve Gizem'e ulaşmak için yeni planlar kurar.

Mehmet ise kardeşi Serdar'ın yaptığı büyük hata sebebiyle çok ciddi bir çıkmaza girmiştir. Mehmet işteki krizle baş etmeye çalışırken, Sevilay'ın Gizem'le olan evliliğini bitirmek için kurduğu kumpastan bihaberdir.

Gizem ve Nesime bir yandan hayatlarına devam edip bir yandan başlarındaki belalarla uğraşırken, her şeyden habersiz seferden dönen İsmail'i çok kötü bir sürpriz bekliyordur.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın