Dolmabahçe Sarayı giriş ücreti 2021 ne kadar? Dolmabahçe Sarayı kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Dolmabahçe Sarayı Cumhuriyet döneminde, Atatürk'ün İstanbul ziyaretlerinde ikametgâh olarak kullandığı saraydır. Ayrıca Atatürk, sarayın 71 numaralı odasında ölmüştür. Ulusal yas olan 10 Kasım günü binlerce vatandaş Dolmabahçe Sarayı'nı ziyaret etmek istiyor. Peki, Dolmabahçe Sarayı giriş ücreti 2021 ne kadar? Dolmabahçe Sarayı ziyaret saatleri nasıl? İşte merak edilenler...

Dolmabahçe Sarayı giriş ücreti 2021 ne kadar" Dolmabahçe Sarayı kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor"

Dolmabahçe Sarayı ziyaret saatleri ve giriş ücreti bilgisi merak ediliyor. 10 Kasım'da İstanbullular ve diğer illerden gelen vatandaşlar 10 Kasım'da Atatürk'ü Dolmabahçe Sarayı'nı ziyaret ederek anmak istiyor. Dolmabahçe Sarayı giriş ücreti 2021 ne kadar? Dolmabahçe Sarayı ziyaret saatleri nasıl? sorularının yanıtı araştırılıyor.

DOLMABAHÇE SARAYI GİRİŞ ÜCRETİ 2021 NE KADAR?

Dolmabahçe Sarayı Müzesi giriş ücreti 50 TL'dir. Dolmabahçe Sarayı'nda müzekart yalnızca Harem Dairesi bölümünde geçerlidir. Bunun sebebi, Dolmabahçe Sarayı'nın Kültür ve Turizm Bakanlığı'na değil, TCMB Milli Saraylar'a bağlı olmasıdır.

Dolmabahçe Sarayı birden fazla bölümden oluştuğu için, bilet fiyatları da farklılık gösterir. Örneğin sarayın en büyük kısmı olan Selamlık için bilet fiyatı 50 Türk Lirası'dır. Ancak Harem Dairesi'ni de gezmek isterseniz 40 TL ekstra ücret ödenmesi gerekmektedir. Ayrıca Milli Saraylar Resim Müzesi isimli bölümün ücreti 30 TL'dir. Sarayın tüm bölümlerini içeren kombine bilet fiyatı ise 80 TL'dir.

DOLMABAHÇE SARAYI ZİYARET SAATLERİ

Topkapı Sarayı salı, Dolmabahçe, Beylerbeyi Sarayı, kasırlar, köşkler ve Resim Müzesi ile Beykoz Cam ve Billur Müzesi pazartesi günü ziyarete kapalıdır.

Dolmabahçe Sarayı 09:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Dolmabahçe Sarayı gişelerinden 09:00 – 17:00 saatleri arasında bilet alınabilir.

Dolmabahçe Sarayı'na son giriş saati 17:00'dır.

Dolmabahçe Sarayı'ndan son çıkış saati 18:00'dır.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın