Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisi geliyor

Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Kemal Tekden bomba bir dizi ile dönüyor. Ekranlara hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli TRT ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Kurtlar Vadisi Pusu ve Kırmızı Oda gibi yapımlarda rol alan Burak Sevinç Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli'nin başrolü oldu.

Diriliş Ertuğrul'un yapımcısından Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisi geliyor

Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı Kemal Tekden'in yeni projesi Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisi hazırlıkları devam ederken merakla beklenen dizi ekranlarda yerini almak için geri sayıma başladı.

Kurtlar Vadisi Pusu ve Kırmız Oda dizisindeki başarılı oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Burak Sevinç, Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli dizisinde başrol olarak yer alacak.

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli, TRT ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkacak. Tarih meraklıların beklediği dizi 26 bölümden oluşacak.

AŞKIN YOLCULUĞU HACI BAYRAM VELİ OYUNCULARI

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli oyuncu kadrosunda Sinan Albayrak, Burak Sevinç, Sena Çakır, Fırat Topkorur, Latif Koru, Hüseyin Soysalan, Derda Yasir Yenal yer alıyor.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın