Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ'dan gece yarısı paylaşımı! Büyük ses getirdi

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Altuğ, Instagram paylaşımları ile söz ettirmeye devam ediyor. Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından yayınladığı son fotoğraf ile gündeme geldi.

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ'dan gece yarısı paylaşımı! Büyük ses getirdi

Birçok başarılı projede rol almış olan, Tamer Karadağlı ile başrollerini paylaştığı 2000'li yıllara damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan Pınar Altuğ, Meltem karakteri ile hafızalarda yer edindi.

Takipçilerine verdiği cevaplarla gündem olan Pınar Altuğ, #ThrowbackThursday trendine uyarak eski fotoğraflarını paylaştı.

Altuğ, gece yarısı iddialı bir paylaşımda bulundu. Yakın zamanda çekildiği kareyi paylaşan güzel oyuncu Pınar Altuğ, "Gün bitmeden yakın zaman #tbtsi gelsin" notunu düştü. Altuğ'un paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Onu hep sahalarda gördük... Hande Baladın Instagram'da bambaşka biri!

Altuğ, fit hali ve güzelliğiyle dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları "Dünyanın en güzel kadını, en incesi, en narini" ve "Muhteşem görünüyorsunuz" gibi yorumlarda bulundu.

İşte Pınar Altuğ'un paylaşımı;

Özge Yağız paylaşım yaptı, Baba dizisi başlamadan şahlandı! Sosyal medya çalkalandı

Oğuzhan Koç'la ayrılmasına neden olduğu iddia edilmişti... Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız hakkındaki o gerçek ortaya çıktı!

Tüm Güneş haberleri için tıklayın