Çarkıfelek ne zaman başlayacak? Çarkıfelek geri mi dönüyor?

Ekranların sevilen yarışma programlarından olan Çarkıfelek hakkında açıklama Mehmet Ali Erbil'den geldi. Bu sebeple Çarkıfelek geri mi dönüyor? Çarkıfelek ne zaman başlayacak? soruları merak edildi.

Çarkıfelek ne zaman başlayacak" Çarkıfelek geri mi dönüyor"

Çarkıfelek geri mi dönüyor? Çarkıfelek ne zaman başlayacak? gibi sorular yoğun olarak araştırılıyor. Çarkıfelek, bir dönemin en çok izlenen yarışma programları arasında yer alıyordu.

ÇARKIFELEK GERİ Mİ DÖNÜYOR?

Nasuh Özdemir İstanbuli'nin yayınladığı programa konuk olan 65 yaşındaki sanatçı, önümüzdeki aylarda Çarkıfelek programı için tekrardan ekrana döneceğini söyledi.

Ünlü şovmen, "Bildiğiniz gibi yıllardır sunduğumuz ve bizimle özdeşleşen bir programımız var. Çok yakın zamanda Çarkıfelek programı ile sevenlerimizin karşısında olacağız. Tabi birçok yeni proje üzerinde çalışmalarımız da devam ediyor. Sizin aracılığınızla özellikle zor günlerimde beni yalnız bırakmayan tüm sevenlerime teşekkür ediyor ve hepsine saygı ve selamlarımı iletiyorum" ifadelerini kullandı.

ÇARKIFELEK NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yarışmanın ne zaman başlayacağı hakkında net bir açıklama henüz yok. Detaylı bilgi geldikçe haberimizin içerisinde yer alacaktır.

Tüm Güneş haberleri için tıklayın